2777
2789
عنوان

هزینه ی زندگیتون در ماه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 138 پست
بیمه دارید؟برادکترشایدزیادخرج میکنید.همسرمن بیمه تکمیلیه منم ازکارش بیمه شدم ماهی۳۵تومن میگرن برامن ...

ما هم رستوران نهایت ماهی دوبار بریم. بیمه تکمیلی داریم ولی شوهرم نمیبره بفاکتورا رو بده که. تامین اجتماعی هم که جیزی نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرقدس  البته الان اینجا هم خیلی اجاره رفته بالا و همین طور فروش متری 8 شده

خب عزيزم يه واحد پنجاه متري ميشه ٤٠٠ميليون اگه به فرض ١٠٠ تومن وام بگيرن

كدوم قرعه كشي خونگي سيصد تومنه؟

تازه همه كه نميتونن اونجا باشن بايد به محل كارشون نزديك باشن

تهرانم گلم  هیچی غیر ممکن نیست فقط باید تلاش رو 100 برابر کرد

شهر قدس خوب خوبه قيمتا

تهران وحشتناكههه 

خونه متري ٩ تومن شده ٢٥ 

منطقه متوسط تازه

ديگه چجوري ميشه خريد 

بالاي شهر كه ديگه هيچي

بله به میزان کیفیت منطقه ای که زندگی میکنید هزینه خرید ها هم افزایش پیدا میکنه و این طبیعی

یعنی تفاوتش انقدر زیاده؟ من اقدسیه ام. ولی فکر میکردم قیمت خیلی چیزا ثابت باشه همه جا

حقوق شوهر من با اضافه کاری و خدمات و پاداش به زور به ۲۸۰۰ میرسه. بعد وقت حقوق بهم زنگ میزنه میگه حقو ...

لباس بچه که دیگه نمیشه رفت طرفش. یه لباس معمولی تو خونه ای بخوای بخری ۱۰۰ تومن کمتر نمیشه. 

بچه هم که روز به روز سایزش عوض میشه نمیشه براش نخرید. 

امروز رفتم براش کفش بخرم دیدم همون کفشی که ۲۰۰ میخریدم شده ۴۵۰.

من 4 سال پیش اجاره نشین بودم 80 کرایه می دادم کلی زورم میومد با هر بد بختی ک شده بود یه خونه 50 متری ...

کدوم شهری؟ماسال پیش۳۰میلیون کم داشتیم نتونستیم خونه بگیریم کاش به خونه داغون راضی میشدم الان اونم نمیتونیم بگیرم

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
شهر قدس خوب خوبه قيمتا تهران وحشتناكههه  خونه متري ٩ تومن شده ٢٥   منطقه متوسط تاز ...

آره نسبت ب تهران پارس و میر داماد... بهتره ولی بازم تو این اوضاع اقتصادی سخته یکم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست دوستم
آره پایین نوشته تماس بامابهشون بگوبهت خبرمیدن تاچندم آزادت میکنن

به نینی یار پیام دادم. حالا بدبختی اینه با اون مرورگر کلا ثبت نام و ورود به کاربری رو برام باز هم نمیکنه نمیدونم چرا