2777
2789
عنوان

هزینه ی زندگیتون در ماه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 138 پست

من از سر ماه تا الان یک میلیون خرج کردم و واقعا هیچی جز ضروریات نخریدیم  نمیدونم تا کجا میخواد گرونی بشه و به روی خودشون نیارن همه مردم ذله سدن بعد یه عده احمق هم میرن تو خیابون وسط این هیری ویری مرگ بر دنیا میفرستن 

خودمون داریم میمیریم

بچه ها خیلی دلم گرفته بغض دارم

دلم میخواد برم تو حیاط خدا رو با صدای بلند صدا کنم

😭😭😭😭😭😭😭😭

من رشته ی اتصال به تو را پاره میکنم💗💖  این بار گره میزنم نزدیکتر شوی💏👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ تومن که خیلی خوبه. الان کسی رهن کامل قبول نمیکنه. ما خونه خریدیم ولی تا پارسال که مستاجر بودیم ماه ...

من 4 سال پیش اجاره نشین بودم 80 کرایه می دادم کلی زورم میومد با هر بد بختی ک شده بود یه خونه 50 متری خریدم سال بعد اونو فروختم 80 متری خریدم سال دیگه اونم فروختم 100 متری خریدم سال بعدش اونو فروختم 130 متری خریدم و الانم در تلاشم واسه 180 متری 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست دوستم
باورم نميشه يكم سيب زميني پياز و گوجه شد سي تومن هنوز عادت نكرده فردا دوباره گرون ميشه دلار هم ...

یورو هم باز رفت بالا. ما همین هفته پیش ۵۰۰۰ یورو داشتیم فروختیم. فکر کنم گرونیش تقصیر ما بود 😁

بچه ها خیلی دلم گرفته بغض دارم دلم میخواد برم تو حیاط خدا رو با صدای بلند صدا کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

وقتی دلت میشکنه یعنی خیلی بخدا نزدیکی برو دعا کن واسه دختر منم دعا کن خوب شه چهار ماهشه

خوب به همون نسبت قسط هم زیاد داریم.  من قسطا رو اصلا حساب نکردم ولی کلا بحثم اینه که این خرج م ...

نه باباماهم بایه بچه ماهی سه چهارتومن خرج داریم فقط ۱۲۰۰ اجاره میدیم،فکرکنم شمایه خانومی بودی اسمش یادم رفت ازدواج دومتون بودکاربریه شماهم مثه من ترکید😌

چجوری آخه؟ حتما وعده های غذایی رو زیاد میرین خونه مامانتون.‌آخه من اصلا خرج زیادی نمیکنم چرا باید با ...

بیمه دارید؟برادکترشایدزیادخرج میکنید.همسرمن بیمه تکمیلیه منم ازکارش بیمه شدم ماهی۳۵تومن میگرن برامن هزینه دندون پزشکی وآزمایش و ...کم میشه خب رستوران نرید.مانهایت ماهی یه بارمیریم رستوران اونم که دیگه کم کم نمیریم

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
وقتی دلت میشکنه یعنی خیلی بخدا نزدیکی برو دعا کن واسه دختر منم دعا کن خوب شه چهار ماهشه

عزیزم خدا به دخترت سلامتی بده

من رشته ی اتصال به تو را پاره میکنم💗💖  این بار گره میزنم نزدیکتر شوی💏👪
وقتی الان حداقل خونه 500 ملیونه من 30 ملیون پول پیش دارم چجوری بخرم??

قرعه کشی شرکت کن عزیزم 

وقتی ب اسمت در اومد بزار بانک سود بیاد روش بعد خونه وام دار بخر

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست دوستم