ما تا چند ماه پیش خرج خونمون حدود ۲ میلیون بود ولی این ماه حساب کردم چیزی حدود ۴ میلیون و نیم شد. اینو بگم ما هیچ خرج غیرمعمولی نداریم. نه اهل خرید واسه خودمم نه آرایشگاه و سفر و اینا.
من از سر ماه تا الان یک میلیون خرج کردم و واقعا هیچی جز ضروریات نخریدیم نمیدونم تا کجا میخواد گرونی بشه و به روی خودشون نیارن همه مردم ذله سدن بعد یه عده احمق هم میرن تو خیابون وسط این هیری ویری مرگ بر دنیا میفرستن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱ تومن که خیلی خوبه. الان کسی رهن کامل قبول نمیکنه. ما خونه خریدیم ولی تا پارسال که مستاجر بودیم ماه ...
من 4 سال پیش اجاره نشین بودم 80 کرایه می دادم کلی زورم میومد با هر بد بختی ک شده بود یه خونه 50 متری خریدم سال بعد اونو فروختم 80 متری خریدم سال دیگه اونم فروختم 100 متری خریدم سال بعدش اونو فروختم 130 متری خریدم و الانم در تلاشم واسه 180 متری