2777
2789
حتما تو ک ادعای روشنفکری داری از هرکسی خوشت میاد میری جلو؟ کاملا مشخصهارزش توام همینه

بله منم  ازکسی خوشم بیاد خودم میرم جلو و اصلا افکار ننه بزرگی مثل تو ذره ای برام اهمیت نداره پشت کوهی ریپ نزن   کمترخودتو واسه دختر مردم چس کن ارزش یک دختر به عفت و حیا وشخصیت و افکارشه  که ذره ای تویه تو ندیدم بی ارزش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کدوم کامنت من توهین وگارد بود 😐 تو داری میگی چون دختره وخانوادش پیشنهاد دادن پس ارزششون اومده پا ...

بعدشم من عیبای دختره رو نگفتم

دختره کلی عیب و ایراد داره ک مادرم همچین حرفی زده

توام دیگه گوه میخوری اینجوری راجب خانوادم حرف بزنی

این حرفایی ک زدی نشونه شخصیت خانوادگی توعه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بله منم ازکسی خوشم بیاد خودم میرم جلو و اصلا افکار ننه بزرگی مثل تو ذره ای برام اهمیت نداره پشت کوه ...

الان کی مد شده دختر اول باید بره جلو؟

چرا من ندیدم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

😂😂😂شخصیت ننه باباتو از حرفات جار نزن بچه

شخصیت ننه بابای تورم دیدیم دولقوز آبادی داعشی من با احترام نظرمو گفتم ورفتم تو وحشی بازی درآوردی پس حقته هرچی گفتم 

برای بار هزارم میگم ریپ نزن

شخصیت ننه بابای تورم دیدیم دولقوز آبادی داعشی من با احترام نظرمو گفتم ورفتم تو وحشی بازی درآوردی پس ...

پ چرا عین سگ پشتم هنو داری زر میزنی برا خودت؟

هرچی ب خانوادم گفتی برمیگرده ب خانواده بی ارزشت

دیگه گوه زیادی هم نخور

چیزی ب ذهنم نمیرسه

حالا مامانت چرا هار شده یه کلام میگفت نه زنیکه ی بی ادب

دلت میخواد یکی ب مادرت توهین کنه؟

البته مشخصه ننت چطور بوده ک خودت همچین رفتاری داری.

شخصیت مادرتو اینجا جار نده

یه مشت بی‌شخصیت اومده اینجا زر میزنه

چیزی ب ذهنم نمیرسه