2777
2789
عنوان

هزینه ی زندگیتون در ماه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تفاوتش انقدر زیاده؟ من اقدسیه ام. ولی فکر میکردم قیمت خیلی چیزا ثابت باشه همه جا

شرق و غربتهران کلا فرق داره با شهرستان های تهران حتی با جنوب  تهران  اما این سطح کیفی زندگی هست یعنی کاملا طبیعی که با توجه به محلی که زندگی میکنید هزینه بیشتری بپردازید یک مثال ساده دایی خودم هست که غرب زندگی میکنید ایشون یک طرح از کابینت سفارش دادند و  حدود16 تومن در اومد در صورتی که در جایی که من زندگی میکنم با همون کیفیت 10 تومن شد خب اینجا اجاره کمتری پرداخت میشه و معلوم هست که به نسبت قیمت کمتری میگذارند البته در این چند ماه  که میگذره حرف شما صدق میکنه 

بیمه دارید؟برادکترشایدزیادخرج میکنید.همسرمن بیمه تکمیلیه منم ازکارش بیمه شدم ماهی۳۵تومن میگرن برامن ...

عزیزم منم از طرف شغل همسرم احتمالا بیمه تکمیلی داشته باشم.روش کارشون چجوریه؟اول بریم مراجعه کنیم هزینه رو کامل میگیرم بعد پس میدم یا نه از اول هزینه نمیگیرن؟بعد اینکه مطب های خصوصیم قبول میکنن؟یا فقط بیمارستانا؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
کدوم شهری؟ماسال پیش۳۰میلیون کم داشتیم نتونستیم خونه بگیریم کاش به خونه داغون راضی میشدم الان اونم نم ...

من ب 30 متری هم راضی بودم چون  معتقدم آدم اگه بخواد از راه درست و با پول حلال پیشرفت کنه(از نظر مالی) باید از پله ی اول شروع کنه برع پله دوم و سوم و... آیه میشه از راه درست از پله اول پرید پله صدم؟؟؟!!!

تهرانم عزیزم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست دوستم
عزیزم منم از طرف شغل همسرم احتمالا بیمه تکمیلی داشته باشم.روش کارشون چجوریه؟اول بریم مراجعه کنیم هزی ...

بعضی از دکترا قرداد دارن با بیمه شما اونجا میگی بیمه تکمیلی هستم پشت دفترچه رو امضا کن یا مهر کن.بعد میبری بیمه پولشو میده بهت.یعنی خودت پرداخت میکنی.بعضی جاها هم فاکتور میبری بیمه پرداخت میکنه بعد میری دکتر

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
حتما تهران نيستي تهران نميشه  به اين راحتي خونه خريد

راحتیه چی عزیزم با کلی بدبختی و سختی ب اینجا رسیدیم شوهرم کارگر بود 

حتی عروسی حواهرم نتونستم برم

روزایی بود اینقد که قسط داشتیم 1000 تومن هم نداشتیم از پول صندوق صدقه برمی داشتم میرفتم یه نصفه نون بربری می خریدم 

اصلا مگه میشه بدون سختی خونه خرید اونم با حقوق کارگری

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست دوستم
عزیزم منم از طرف شغل همسرم احتمالا بیمه تکمیلی داشته باشم.روش کارشون چجوریه؟اول بریم مراجعه کنیم هزی ...

بستگی به بیمه اتون داره. برای بیمارستان اگر طرف قرارداد باشه قبل از بستری نامه میگیرین از بیمه و میدین بیمارستان اینجوری دیگه هزینه رو نمیدین ولی اگر طرف قرارداد نباشه باید هزینه رو بدین بعد پرونده رو میدین بیمه و بهتون پولش رو میدن. 

در مورد ویزیت و دارو و دندان پزشکی خیلی از بیمه ها قرارداد ندارن و نمیدن ولی آزمایشا و سونوگرافی و اینا رو همشون میدن. که بعد از انجام آزمایش دستور پزشک + فاکتور + کپی جوابش رو میدین بیمه و بعد مدتی پولش رو بهتون میدن. 

شوهر من اصلا فاکتور ها رو نمیبره بیمه. میگه روم نمیشه به خاطر این مبلغا برم اونجا