2777
2789
عنوان

هزینه ی زندگیتون در ماه چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 138 پست
من از سر ماه تا الان یک میلیون خرج کردم و واقعا هیچی جز ضروریات نخریدیم  نمیدونم تا کجا میخواد ...

عزیزم تقصیر مردم خودمونه. خوب میبینین یه چیزی میره بالا نخرین.‌مجبور میشن ارزون کنن

خوب به همون نسبت قسط هم زیاد داریم.  من قسطا رو اصلا حساب نکردم ولی کلا بحثم اینه که این خرج م ...

بله به میزان کیفیت منطقه ای که زندگی میکنید هزینه خرید ها هم افزایش پیدا میکنه و این طبیعی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو به شوهرم گفتم ولی گفت این مال کسیه که خرجای اضافه داره. آخه مثلا من نمیتونم برنج نخرم یا گ ...

حقوق شوهر من با اضافه کاری و خدمات و پاداش به زور به ۲۸۰۰ میرسه. بعد وقت حقوق بهم زنگ میزنه میگه حقوق رو ریختن. من هم کارت رو برمیدارم میرم قسط ها و اجاره خونه و میدم بعد میرم خرید کلی خونه انجام میدم میام خونه شوهرم زنگ میزنه میگه بسم الله گفتی؟😂😂😂بهش میگم آره بسم االه گفتم پولها پریدن. مثلا امروز میرم بدهی میوه فروش رو پیدم دوروز بعد دوباره میرم ازش قرض میگیرم. اگه این کار رو نکنیم کل ماه رو باید هیچی نخوریم. دیشب رفتیم واسه دخترم یه دست لباس برا مجلسی و عید خریدیم دو دست لباس خونه وجوراب. شدن ۳۴۰ تومان. تازه هنوز کفش و چیزهای دیگه رو نخریدیم. آدم واقعا میمونه که چی بگه

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
واو شماها چقدر خرج دارين من درامد شوهرم ماهي ١٥٠٠تقريبا خودمونم سه نفريم با بچه پوشكي نصفشو پس انداز ...

برنج مرغ روغن حبوبات سیب زمینی پیاز گوجه سبزی نون  لبنیات خوراکی بچه پوشک بسته ۹۰ تومن مهمون میوه دعوت عروسی دیدنی بچه فامیل کرایه ماشین یا پول بنزین 

با این گرونی محاله کسی با ۱۵۰۰ اینارو بخره اصافه هم بیاد

من 4 سال پیش اجاره نشین بودم 80 کرایه می دادم کلی زورم میومد با هر بد بختی ک شده بود یه خونه 50 متری ...

افرین . چجوری ..

حتما درامدتون خوبه .بیشتر بگو یا روش پس اندازت ماهم بدونیم🤔

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
واو شماها چقدر خرج دارين من درامد شوهرم ماهي ١٥٠٠تقريبا خودمونم سه نفريم با بچه پوشكي نصفشو پس انداز ...

فکر کنم ش.ا دیگه فقط هوا میخورین. یا بهتون کمک میرسه که میتونی پس انداز کنی . بچه اتو روزی چند بار پوشک میکنی؟

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
نه ديگه ريختيد تو بازار فردا مياد پايين😜😂

😂 نه بابا خواهر ما تا میفروشیم گرون میشه. چند ماه پیش ۴۰۰۰ تا ۱۴ تومن فروختیم چند وقت بعد شد ۲چ تومن 😁 دیگه نمیفروشم تا گرون نشه 😎

قرعه کشی شرکت کن عزیزم  وقتی ب اسمت در اومد بزار بانک سود بیاد روش بعد خونه وام دار بخر

🤣🤣🤣🤣پراید ما قبل چند بود الان چنده قرعه کشی  کی برندخ شه کی لزاره بانک خخخخ جوک میگی پولی که امروز بشه باهاش خونه بخری فردا ماشین نمیدن از بس تند تند همه چی گرون میشه