تعلیق_شده مدیر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 168 عنوان هزینه ی زندگیتون در ماه چقدره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 138 پست ما تا چند ماه پیش خرج خونمون حدود ۲ میلیون بود ولی این ماه حساب کردم چیزی حدود ۴ میلیون و نیم شد. اینو بگم ما هیچ خرج غیرمعمولی نداریم. نه اهل خرید واسه خودمم نه آرایشگاه و سفر و اینا. 1397/12/06 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
radinemamaman عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 271 آرهههه مامان خانم بودم. منم ترکیدم 😫😫😫 بعد ۳ سال 😢 آره یادم اومدتعلیق باشی آزادت میکنن منوآزادکردن ولی کله عبورم یادم رفته نتونستم برم
تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 168 بیمه دارید؟برادکترشایدزیادخرج میکنید.همسرمن بیمه تکمیلیه منم ازکارش بیمه شدم ماهی۳۵تومن میگرن برامن ... ما هم رستوران نهایت ماهی دوبار بریم. بیمه تکمیلی داریم ولی شوهرم نمیبره بفاکتورا رو بده که. تامین اجتماعی هم که جیزی نمیده
pani عضویت: 1387/08/12 تعداد پست: 38020 شهرقدس البته الان اینجا هم خیلی اجاره رفته بالا و همین طور فروش متری 8 شده خب عزيزم يه واحد پنجاه متري ميشه ٤٠٠ميليون اگه به فرض ١٠٠ تومن وام بگيرنكدوم قرعه كشي خونگي سيصد تومنه؟تازه همه كه نميتونن اونجا باشن بايد به محل كارشون نزديك باشن
آنــــــــــــــاهیـد66 عضویت: 1390/06/17 تعداد پست: 7532 تهرانم گلم هیچی غیر ممکن نیست فقط باید تلاش رو 100 برابر کرد شهر قدس خوب خوبه قيمتاتهران وحشتناكههه خونه متري ٩ تومن شده ٢٥ منطقه متوسط تازهديگه چجوري ميشه خريد بالاي شهر كه ديگه هيچي
تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 168 بله به میزان کیفیت منطقه ای که زندگی میکنید هزینه خرید ها هم افزایش پیدا میکنه و این طبیعی یعنی تفاوتش انقدر زیاده؟ من اقدسیه ام. ولی فکر میکردم قیمت خیلی چیزا ثابت باشه همه جا
66pegah عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 934 من 4 سال پیش اجاره نشین بودم 80 کرایه می دادم کلی زورم میومد با هر بد بختی ک شده بود یه خونه 50 متری ... تهران زندگی میکنید؟
ماااااااااهاااایاااا عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1186 عزیزم تقصیر مردم خودمونه. خوب میبینین یه چیزی میره بالا نخرین.مجبور میشن ارزون کنن چندتا چیزو نخرن گلم فقط بگو کدومو نخرن ؟
تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 168 حقوق شوهر من با اضافه کاری و خدمات و پاداش به زور به ۲۸۰۰ میرسه. بعد وقت حقوق بهم زنگ میزنه میگه حقو ... لباس بچه که دیگه نمیشه رفت طرفش. یه لباس معمولی تو خونه ای بخوای بخری ۱۰۰ تومن کمتر نمیشه. بچه هم که روز به روز سایزش عوض میشه نمیشه براش نخرید. امروز رفتم براش کفش بخرم دیدم همون کفشی که ۲۰۰ میخریدم شده ۴۵۰.
pishuli عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 5213 من 4 سال پیش اجاره نشین بودم 80 کرایه می دادم کلی زورم میومد با هر بد بختی ک شده بود یه خونه 50 متری ... کدوم شهری؟ماسال پیش۳۰میلیون کم داشتیم نتونستیم خونه بگیریم کاش به خونه داغون راضی میشدم الان اونم نمیتونیم بگیرم انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 168 آره یادم اومدتعلیق باشی آزادت میکنن منوآزادکردن ولی کله عبورم یادم رفته نتونستم برم عه یعنی برمیگردونن؟؟؟
خانم،آقا،احمد عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 259 شهر قدس خوب خوبه قيمتا تهران وحشتناكههه خونه متري ٩ تومن شده ٢٥ منطقه متوسط تاز ... آره نسبت ب تهران پارس و میر داماد... بهتره ولی بازم تو این اوضاع اقتصادی سخته یکم اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست دوستم
radinemamaman عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 271 عه یعنی برمیگردونن؟؟؟ آره پایین نوشته تماس بامابهشون بگوبهت خبرمیدن تاچندم آزادت میکنن
تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 168 چندتا چیزو نخرن گلم فقط بگو کدومو نخرن ؟ مثلا الان پراید شده انقدر نخرن. واقعا ۵۱ میلیون پول پراید دادن منطقیه؟ولی پیش فروش رو در کمتر از ۱ ساعت تکمیل ظرفیت میکنن.
آنــــــــــــــاهیـد66 عضویت: 1390/06/17 تعداد پست: 7532 آره نسبت ب تهران پارس و میر داماد... بهتره ولی بازم تو این اوضاع اقتصادی سخته یکم شهر قدس همون اسلام شهره؟
تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 168 آره پایین نوشته تماس بامابهشون بگوبهت خبرمیدن تاچندم آزادت میکنن به نینی یار پیام دادم. حالا بدبختی اینه با اون مرورگر کلا ثبت نام و ورود به کاربری رو برام باز هم نمیکنه نمیدونم چرا