2777
2789

من و همسرم دوتامون شاغلیم و دوره عقدیم

همسرم حامی مالی از اول نداشت حالا به دلایلی فعلا ندارن یا نمیدن نمیدونم الله و اعلم

مادرشوهرم مرتب میگفت کی میرید سر خونه زندگی و.. 

سری اخر زنگ زد گفت ما چشم و همچشم داریم و زودتر برید سرخونه زندگی و..  بمن گفت منم گفتم شرایط مالی باید اوکی باشه!(خیلی جلو خودمو گرفتم نگفتم چراکمک نمیکنید فقط زخم زبون؟) خلاصه از حقوق من و شوهرم پرسید که اصلا خوشم نیومد و گفتم چطور مگه خداروشکر و..  سربسته رد کردم

شبش همسرم ازم پرسید چی گفتین و منم گفتم هیچی همینا

رفته بهش گفته  دخالت نکن و براچی انقدر فضولی میکنی و..؟ 

خانوم قبلا همینجورش سرسنگین بود حالا بیشتر شده

قبلشم فقط گله میکرد زنت چرا حالمو نمیپرسه  خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میزنه مادرشوهرت؟بگو پول بده فردا عروسی بگیرمزنیکه احمق

همین کارا رو میکنید هیچ احترامی باقی نمونده مثلا مادره پسر بزرگ کرده ۳۰ سال حالا یه ذره ام نفهمی کرده تحمل کنید یکم

از این ناراحته که فکرکرده تو رفتی پسرش را برعلیهش پر کردی 

ب نظرمن که اگه میخوای کارت پیش بره رویه خودتو ادامه بده و مهم نباشه اون ، ولی جلوی جمع ب همسرت خیلیمحبت کن و احترام خانوادش هم حفظ کن و جایی بحثش شد بگو من ب همسرم گفتم احترام پدرومادربرای ما واجبه و ماییم که مشخص میکنیم کی چقدر تو زندگیمون دخالت کنه ....

بعدم چنددقیقه بعد بگو ی دوست دارم هی میگه چرا عروسی نمیکنی گفتم عزیزم من مثل تو شانس نداشتم که کسی کمکم کنه ،خونه مفت و اساس مفت و همه چی هم با کمک درست بشه ما خودمون دوتا دست تنهاییم زمان میبره ولی بالاخره که میشه پس عجله ای هم نداریم لطف کن مارو باکسی مقایسه نکن و دخالت هم نکن ،نظرهاتم نگه دار برای خودت ...بهگعدم بخند و بگو خوبش کردم ازاون روز فهمید یه من ماست چقدرکره داره و باید حد خودشو بدونه،والا انگار مردم فضولن  ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همین کارا رو میکنید هیچ احترامی باقی نمونده مثلا مادره پسر بزرگ کرده ۳۰ سال حالا یه ذره ام نفهمی کرد ...

ی ذره؟ یساله داره فقط زخم و نمک میپاشه

دختر از تو خیابون نیورده ک انتظار داره دختر مدیر فلان اداره با کلی سابقه تحصیلات و اعتبار خانواده و ویژگیا مثبت بره مثل فلان دحتر از فامیل دورشون ته فلان روستا بدون عروسی و خرج بره خونه شوهر

بیشعوری اونجاس ک هزارتومن نمیده ولی ده ها بار از جهاز مردم و تیکه ک جهیزیه کامل بیار و.. بگه غیرمستقیم

بیشعوری اونجاس ک پسرش هیچی نداشته جز ی ماشین ساده ک ب لطف دختزه داره بامشارکت هم خونه و زندگی میذارن بعد عین طوطی فقط بگه برید سرخونه زندگی چرا نمیرید

ما ب فامیل باید جثاب پس بدیم

ب جهنم ک ب فامیل باید جواب پس بدی من عروسم باید دهن فامیل خودمو ببندم بیام غصه فامیل تورم بکشم؟ پررررو اه