2777
2789
 اصلا زندگی رو برای مردم کردن جهنم . خدا ازشون نگذره

موندم این وضعیت تا کی میخواد ادامه داشته باشه،چرا هیچ اتفاق خوبی نمیفته که همه شاد شن

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم طلاق میگیرم و حال دلم خوش نیست. نه به خاطر طلاقم که از دست یه مرد عوضی و خونوادش راحت میشم. به ...

با طلاقت مخالفن؟

امیدوارم خدا مشکلتو حل کنه دستتو بگیره حالتو دم عیدی خوب کنه  عید سالی که تازه ازدواج کرده بود ...

اره گلم دقیقا منو تو چقدر شبیه همیم . سه سال ازدواج کردم تو این سه سال خرج عیدمون مامانم میده دوسالشو ک حتی لباس نخریدم برای خودم . امسالم تابستون دادم برام مانتو بدوزن خیاطمم مانتوم اماده نکرد تا الان دم عید اماده کرد برام .

پول شیرینی میوه و... مامانم میده و بابام . بخدا دارم از خجالت میمیرم ک سه ساله خرج نون شبمون بابام میده اخه سنی ازش گدشته با اون حال مریضیش کار کنه ما بخوریم ... بخدا گریه ام گرفته .

حالم از زندگی بهم میخوره 

ولی بازم میگم شکر شاید روزی وضعم خوب شد همه رو جبران کردم 

خدا نکنه بمیری  بمیری شوهرت میره زن میگیره😁 شوخی بودا   منم 6 ساله ازدواجیدم تا ا ...

من دو ساله میخوام برم جمکران و قم . نمیشه پولشو نداسنم با اون که یک ساعت و نیم راه از خونه ما تا قم 

اره گلم دقیقا منو تو چقدر شبیه همیم . سه سال ازدواج کردم تو این سه سال خرج عیدمون مامانم میده دوسالش ...

الان همه میترسن حتی ازدواج کنن

اره نمیگن شوهرم خوبه ها میگن ابرومون میره

بگو بخاطر آبروتون من زجر بکشم خوبه؟

ی سوال اگه دوس داشتی بگو

چرا میخوای جدا شی؟

بگو بخاطر آبروتون من زجر بکشم خوبه؟ ی سوال اگه دوس داشتی بگو چرا میخوای جدا شی؟

میگن عیب نداره و همه همینطور زندگی میکنن.

هیچی خلاصه مطلب اینه که همه مسوولیت خونه و اجاره و قسط کارای خونه و بچه و خرج با منه. ایشونم پولاش رو پس انداز میکرد و از سرکار میومد میخورد و میخوابید و سرش تو گوشیش بود. بهشم یه کلام میگفتی یک ماه قهر میکرد. اخرشم عید پارسال بیست روز از خونه رفت و دیگه صبر من تموم شد. من رو چون شاغل بودم میخواست. همین

میگن عیب نداره و همه خمینطور زندگی میکنن. هیچی خلاصه مطلب اینه که همه مسوولیت خونه و اجاره و قسط کا ...

منم الان وضعیت تو رو دارم،البته مادرش کمک میکنه،چون شوهر من با پدر شوهرش کار میکرد و برشکست شدن

میگن عیب نداره و همه همینطور زندگی میکنن. هیچی خلاصه مطلب اینه که همه مسوولیت خونه و اجاره و قسط کا ...

بخاطر بچتون یکم بیشتر فکر کن، ببرش پیش مشاور

منم الان وضعیت تو رو دارم،البته مادرش کمک میکنه،چون شوهر من با پدر شوهرش کار میکرد و برشکست شدن

من اصلا علاقه ای بهش نداشتم از اول و فکر میکردم بعدا علاقه مند میشم که تازه متنفر هم شدم. اگه علاقه و قدرشناسی و اخلاق داشت یه کاری میشد کرد ولی الان نه. 

ایشالا مشکلات شما حل شه