2777
2789
دلخوشی مگه چیه ؟همین محبت و عشق ادمها به همدیگه اینکه همدیگه رو داشته باشیم اینکه سلامتی باشه

آخه دیگه محبتت هم از بین رفته،دور و بری های من همه افسرده شدن،حتی محل کارم،وقتی قبلشونو با الانشو مقایسه میکنم کاملا حس میکنم 

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    
نمیدونم . هیچ انگیزه ای ندارم . حالم خرابه خرابه   فکر کن تو این گرونی . عیدی هست کلی خری ...

همه همینن امشب پسر کوچولوم به باباش میگفت بابا عید قراره کجا بریم باباش یه نگاهی به من کرد و یه لبخند تلخی زد دلم برای هر دوشون سوخت هم پسرم هم همسرم که زیر فشار اقتصادی له شده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم . هیچ انگیزه ای ندارم . حالم خرابه خرابه   فکر کن تو این گرونی . عیدی هست کلی خری ...

گرونی برای همه ست. امسال میتونیم عیدی ندیم یا کمتر بدیم و خریدامون رو کمتر کنیم. چاره ای نیست

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
امروز یه دو نه مرغ یه ماست کوچیک یه کشک یه شیر و یکی دو تا بیسکوییت برای پسرم خریدم شد ۷۵ تومن کلا ی ...

باز خرید تو خوب بود من دوتا شیر  یه بسته خرما ۴۱هزار بخدا قسم اومدم خونه زار زدم انقد گریه کردم هنوزم او شوکم

گرونی برای همه ست. امسال میتونیم عیدی ندیم یا کمتر بدیم و خریدامون رو کمتر کنیم. چاره ای نیست

تا کی؟

عزیزم من خودم سه ساله اجیل نمیخرم . الان تخمه و پف فیلم گرون کردن . میوه کیلیویی ۱۰ هزار کجای دلم بذارم اخه ؟ 

ب بچه میشه عیدی نداد؟ والله جاریم ک نره خره بلانسبت شما زنگ زده عیدی چی میدی بهم بعد انتظار داری بچه عیدی نخواد .

بخدا من یکی دیگ نمیکشم . سه ساله دونفری نتونستیم بریم سفر . از اینور ننه شوهرم میاد تلپ میشه  بخوامم من برم شهر همسرم باز کلی پول لازمه. بخدا ی شرایط بدی دارم ک الان راضیم بمیرم 

باز خرید تو خوب بود من دوتا شیر  یه بسته خرما ۴۱هزار بخدا قسم اومدم خونه زار زدم انقد گریه کردم ...

واقعا گرونی بیداد میکنه 😭😭😭

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم من خودم سه ساله اجیل نمیخرم . الان تخمه و پف فیلم گرون کردن . میوه کیلیویی ۱۰ هزار کجای دلم بذ ...

تنها دلخوشی من این بود که برم خونوادمو که توی ی شهر دیگه هستن ببینم،اونم الان ماشینمون توقیفه و باید سه میلیون جریمه بدیم تا درآد،اعصابم خورده

امیدوارم خدا مشکلتو حل کنه دستتو بگیره حالتو دم عیدی خوب کنه 

عید سالی که تازه ازدواج کرده بودم هیچی نداشتیم شوهرم بیکارشده بود واقعا صفر صفر بودیم اینطور بگم که پول شیرینی و میوه رو مادرشوهرم داد 

ی روز رفتم بیرون دیدم همه دارن خرید میکنن من حتی پول نون نداشتم شوهرم و مامانش رفتن واسه مامانش خرید من تو ماشین نشسته بودم ب خریدای مردم نگاه کردم وازته دل زجه زدم 

میخوام بگم میفهمم چی میگی 

واسه هیچ عیدی هم نشده کامل خرید کنم یعنی خرجای دیگه نمیذاره چیزی بخرم 

ولی با همه اینا خداراشکر

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
عزیزم من خودم سه ساله اجیل نمیخرم . الان تخمه و پف فیلم گرون کردن . میوه کیلیویی ۱۰ هزار کجای دلم بذ ...

میدونم چی میگی. چون خودمم تو شرایط خوبی نیستم . عجب جاری بی درکی داری. اگر هم دادی کم بده خب. 

همین که سالمید و پیش خانواده تی خودش کلی ارزش داره و مایه ی خوشحالی. من به همین چیزا دلخوشم و منتظر عید. وگرنه نه مسافرت میرم نه خرید آنچنانی دارم

خدا نکنه بمیری 

بمیری شوهرت میره زن میگیره😁

شوخی بودا 

منم 6 ساله ازدواجیدم تا الان مسافرتمون قم جمکران بوده ب مدت 2 روز نشده بیشتر بریم 

یا حسین(ع)❤️❤️❤️
تنها دلخوشی من این بود که برم خونوادمو که توی ی شهر دیگه هستن ببینم،اونم الان ماشینمون توقیفه و باید ...

چ بدشانسی. دیدن خانواده تو عید به همه دنیا می ارزه