2777
2789
من اصلا علاقه ای بهش نداشتم از اول و فکر میکردم بعدا علاقه مند میشم که تازه متنفر هم شدم. اگه علاقه ...

آخه بچه گناه داره،ممنوون عزیزم

همسرم و پسرم تنها عشق های زندگي من هستند.با تمام وجود دوستشون دارم.    
بخاطر بچتون یکم بیشتر فکر کن، ببرش پیش مشاور

یکساله دارم فکر میکنم. به نظرم برای بچه جدایی ما بهتره تا پیش هم باشیم. دیگه ذره ای علاقه و کشش عاطفی و روحی و ... بهش ندارم.

ببخشید تاپیکتون رو هم منحرف کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکساله دارم فکر میکنم. به نظرم برای بچه جدایی ما بهتره تا پیش هم باشیم. دیگه ذره ای علاقه و کشش عاطف ...

این چه حرفیه

اینم ی نوع مشکله دیگه

یکساله دارم فکر میکنم. به نظرم برای بچه جدایی ما بهتره تا پیش هم باشیم. دیگه ذره ای علاقه و کشش عاطف ...

بچتون دختره یا پسر؟

چند سالشه؟

الان همه میترسن حتی ازدواج کنن

اره بخدا . طرف میگ دوس دختر کم تر از زنه . 

البته همیشه اینطور نی امشب ی چی شنیدم ک اعصابم بهم ریخت عجیب  میخواستم تاپیک بزنم گفتم ولش کن ب من چه 

اره بخدا . طرف میگ دوس دختر کم تر از زنه .  البته همیشه اینطور نی امشب ی چی شنیدم ک اعصا ...

چی؟

آخه دیگه محبتت هم از بین رفته،دور و بری های من همه افسرده شدن،حتی محل کارم،وقتی قبلشونو با الانشو مق ...

دیگه تا وقتی این درد رو نکشیده باشی قیمت گوشت و لبنیات و اجیل و پول نداشتن واسه مسافرت غصه ات میشه ولی هیچ کس به دارایی هاش نگاه نمیکنه حداقل تو همچین بیماریهایی که الان تو تمام بیمارستان ها پره هم پولت میره هم عزیزت میره هم امید و ارزو و دلخوشی ات .من خواستم یکم توجه تون رو از مسایل بی اهمیت به ارزش های واقعی زندگی جلب کنم بازم اگه میخواین بشینین دور هم از قیمت گوشت و مرغ و لباس بنالین و عمرتونو هدر کنید خود دانید از ما گفتن بود که دم رو غنیمت بدونید و قدر فرصت های با هم بودنتون رو بدونید

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
دیگه تا وقتی این درد رو نکشیده باشی قیمت گوشت و لبنیات و اجیل و پول نداشتن واسه مسافرت غصه ات میشه و ...

خدا بهتون صبر بده

ولی فقط صحبت گوشت و مرغ نیست،امید به زندگی صفره

بخدا زنا باید هواسشون ب شوهرشون باشه .یکی از دوستام از شوهرش طلاق گرفته رفته با ی مرد زن دار ... باه ...

کم کم همه چیزا از بین میره

اره گلم دقیقا منو تو چقدر شبیه همیم . سه سال ازدواج کردم تو این سه سال خرج عیدمون مامانم میده دوسالش ...

ان شا اله غصه نخور 

عوضش دستشونو بگیر تا دعات کنن 

خدا راشکر کن خانواده من اصلا همچین اخلاقی ندارن😢

یا حسین(ع)❤️❤️❤️