2777
2789

من هفته سی ام بارداری ام ترشحات آبکی زیاددارم تست نیترازین وامینوشوردادم کیسه اب نبود، ازطرفی قارچم دارم که دودوره ملوتریمازول استفاده کردم خوب نشدالانم مترونیدازول میخورم قرصواژینال نیستاتین هم میذارم ترشحاتم کم نشده بیشترم شده چیکارکنم؟ 

با اپلیکاتور دارو نزنی کیسه آب پاره میشه حواست باشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااپلیکاتورمیزنم ولی دوسه سانت واردمیکنم

نکنی بهتره جاریم استفاده کرد کیسه آبش سوراخ شد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نکنی بهتره جاریم استفاده کرد کیسه آبش سوراخ شد

جدی؟؟ اخه منشی دکترم میگفت، کلوتریمازولم بااپلیکاتورمیزدم پس بادست بذارم اثرداره؟؟ اخه عمقی نمیشه قرص روداخل کرد

جدی؟؟ اخه منشی دکترم میگفت، کلوتریمازولم بااپلیکاتورمیزدم پس بادست بذارم اثرداره؟؟ اخه عمقی نمیشه قر ...

نکنی بهتره

هفته سی ام بارداری برای مادران اغلب با افزایش حرکات جنین در شکم همراه است. این مسئله باعث می‌شود که از این هفته، در به خواب رفتن با مشکلات بیشتری روبه‌رو شوید. از نظر جسمانی می‌توان گفت که شکم شما در هفته سی ام بیش از پیش برجسته خواهد شد که این مسئله در کیفیت فعالیت‌ها و حرکات شما تأثیر بسزایی خواهد گذاشت. احساس مادر شدن و ارتباط با جنین برای بسیاری از مادران در این هفته‌ها آغاز شده و برخی حتی برای صحبت با او فرصت را مناسب می‌دانند.