2777
2789

خدایا ازت میخوام نابودم کردن بیچارم کردن زندگیمو خراب کردن

ازت میخوام جوری دلشونو بشکنی جوری بلاسرشون بیاری نمیرن چون مردن حقه ولی زجر کش بشن نابود بشن

صدلی شکستن دل این دونفر تموم ایرانو بگیرع و بیوفتن یاد بلاهای ک سرماوردن بعد بگن اره اح مظلوم گرفتتمون خدایا منتظر میمونم همین قد نمیرم خار و ذلیلی این دوتلرو ببینم

توروخدا بگید عامین.

عامین یا رب العالمین🥹

یک عدد دختر زبروزرنگم

خیلی وقته این تاپیک رو ازت دیدم هنوز کنار نیومدی ؟!

دوتا هرزه همو پسند کردن ولشون کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

برای خدا تعیین تکلیف نکن که چه بلایی سرشون بیاره فقط بگو خدایا دلمو شکستن به خودت میسپارمشون دیگه رها کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی وقته این تاپیک رو ازت دیدم هنوز کنار نیومدی ؟!دوتا هرزه همو پسند کردن ولشون کن

من اون نیستم من اون نیستم که نامزدش دخترخالشو حامله کرد من یکی دیگم

یک عدد دختر زبروزرنگم

..ادم ها دنبال لیاقتشون میرن....خداروشکر کن...نزدیک ترین افراد زندگیتو زود شناختی....خدا دوست داشته...خواسته آگاه بشی....

خوب بود.چندسال بعد زندگی مشترک متوجه میشدی .چیکاره ان!؟..نفرین هم نکن.....فقط بسپار به خدا

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بیخیال وا بزار ب خدا ب جا نفرین کردن چون ارزو یا نفرین انعکاس میکنه ب زندگی خودت ،هرکی میره دنبال لی ...

هههه خدا هم انتقامنمیگیره ب قول تو نفرینم ب خودم برمیگرده

یک عدد دختر زبروزرنگم

عزیزم خدا وقتی انتقام نمیگیرع چ فایده

اگه بدونی خدا چجوری انتقام میگره به وقتش ما سه سال پیش یه بلاهایی سرمون اوردن یه سریا برادرم به خاطرشون افناد زندان فقط بیا و ببین الان داره چه بلاهایی سرشون میاد دونه دونه بهت بگم اون وقت صبر میکنی و میسپارسی به خدا کمترینش اینه یکیشون سرطان گرفته زده به کل بدنش دیر فهمیدن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اگه بدونی خدا چجوری انتقام میگره به وقتش ما سه سال پیش یه بلاهایی سرمون اوردن یه سریا برادرم به خاطر ...

وای خدایا خودت انتقام من و بگیر بدجور نابود شدم

یک عدد دختر زبروزرنگم