2777
2789
عنوان

کسایی که شوهرشون شکاکه بیاین کمک

5196 بازدید | 92 پست

من دوازده ساله ازدواج کردم سه سال عقد بودم تو عقد هیچ مشکلی نداشتیم همه چی گل و بلبل بود اما وقتی رفتیم خونه خودمون شوهرم یه آدم دیگه شد میداشت بریم بیرون میگفت فقط هفته ای یه بار برو خونه مامانت اونم قبل از غروب آفتاب خونه باش. سر این موضوع خیلی بحث کردیم الان  خوب شده واسه  رفت و آمدم. اما....

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

نمیذاشت

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم نه اماخودم شکاکم

چرا چیزی دیدی ازش

شوهر منم شکاکه مثلا میرفت شهرستان کار بعد میگفت معلوم نیست کیو میاری خوته...میگفتم جور دوس داری فکر ...

مثل شوهر من می ره ماموریت دائم زنگ میزنه میگه کجایی الان کی پیشته حتی میگه گوشی و بده به صالح (پسرم)ازش می پرسه مامان امروز جایی نرفت ؟ یا کسی نیومد خونه

مثل شوهر من می ره ماموریت دادم زنگ میزنه میگه کجایی الان کی پیشته حتی میگه گوشی و بده به صالح (پسرم) ...

من نمیتونم ساکت باشم وقتی میبینم شکاکه و حرص میخوره منم حرصش میدم...مثلا همین صبحی حالش خوب نبود سر من خالی کرد گفت معلوم نیس چن تا دوس پسر داری منم گفتم تا دلت بخواد دارم بیش از هزار تا(با لبخند ژکوند)داشت میترکید...اون میخاد منو حرص بده منم بدتر اونو حرص میدم کم کم خودش اروم میشه

شک ک نمیشه گفت چون نمیزاره جایی بری شوهرم همه جا خودش منومیبره میگه من دوس ندارم تنهاجایی بری 

الان واسه رفت و آمدم چیزی نمی گه اما همش تهمت میزنه یه بار رفتم استخر با خواهرم. همش زنگ میزد میگفت با کی داری می ری آخرشم خواهرم با صدای بلند گفت بابا با منه نترسین جای بدی نمیریم

الان واسه رفت و آمدم چیزی نمی گه اما همش تهمت میزنه یه بار رفتم استخر با خواهرم. همش زنگ میزد میگفت ...

تو بخاطرهمینا یه مدت بدون اون تنها جایی نرو،یابزار برسونتت تاخوب شه

مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.
من نمیتونم ساکت باشم وقتی میبینم شکاکه و حرص میخوره منم حرصش میدم...مثلا همین صبحی حالش خوب نبود سر ...

منم اول جواب نمی دادم اما تازگیا میگم هر جور دوس داری فکر کن من مسئول تفکر تو نیستم اما واقعاً قلبم درد میگیره از این تهمتها بهش میگه تو از همه بی غیرت تری چون داری به زن خودت تهمت میزنی

تو بخاطرهمینا یه مدت بدون اون تنها جایی نرو،یابزار برسونتت تاخوب شه

خوب اصلاً خونه نیست یا ماموریت یا سر کاره وقتایی هم که خونه هست پای کامپیوتر .خیر سرش داره خودشو واسه دکترا آماده میکنه اما نمی ذاره من درس بخونم همش میگه به بچه ها برس

منم اول جواب نمی دادم اما تازگیا میگم هر جور دوس داری فکر کن من مسئول تفکر تو نیستم اما واقعاً قلبم ...

ابجی اصلاناراحت نشو بزار انقد بگه تاخسته بشه مرد شکاک بیشتر از همه خودش عذاب میکشه ...رو نده بهش

ابجی اصلاناراحت نشو بزار انقد بگه تاخسته بشه مرد شکاک بیشتر از همه خودش عذاب میکشه ...رو نده بهش

باورت میشه وقتی میخواد بره ماموریت میگه تا زمانی که نیومدم از خونه نرو بیرون .یه  بار رفت ماموریت قرار بود سه روز بره کارش زودتر تموم شد یه روز زودتر اومد اما بهم نگفت یه دفعه اومد خونه بعد رفته تو حموم و دستشویی و کمد دیواری رو نگا میکنه