2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بدو بستونی 🤣ن واقعا خب پاشی منطقی فک کنی تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک قطعا صدا بلند میشه حرفایی ک ...

اصلا تو دعوا دست خودت نیست خواه ناخواه صدات میره بالا ممکنه داد و بیداد کنی بالاخره

اره صداهامون میرهحتی حتی صدای صحبت، ساختمون دیواراش خیلی نازکن😕😑 ما هم به روی همدیگه نمیاریم اصلا

دیگه هر کی ی جور زندگی میکنه و چالش های خودشو دارع طبیعی ارع به روی هم نیارین بهترع 😁ماام تو اپارتمان زندگی میکنیم سخته خب مثلا میبینی دو نصفه شب جلو اسانسور بلند بلند میخندن حرف میزنن ولی خب گذراست نمیشه ک هربار سر مسئله ای پاشم تیزی بکشم باید عبور کرد 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

استارتر این کار اصلا قشنگ نیست که بری دخالت کنی .دعواست دیگه پیش میاد ‌هرچند اونا باید رعایت کنند .ا ...

منظورم دعوا های خیلی پر سر و صدا و بلند هست که تو کل ساختمون می پیچه 

یه عده اشتباه متوجه شدن

اصلا به خرس قطبی گفته برو کنار من میام جات.😐از بچگی خوش خواب بود.سر شب بخوابه بازم صبح سخت پا میشه. ...

من دخترم یعنی کنکوره.و اینجوریه.سال دیگه هم می دونم قبول نمیشه و توی خونه باش بدبختی دارم

اصلا به خرس قطبی گفته برو کنار من میام جات.😐از بچگی خوش خواب بود.سر شب بخوابه بازم صبح سخت پا میشه. ...

حالا باز من با دخترم سر نخوابیدنش دعوا دارم.  انگار جغده بخدا. پنج سالشه از زمان تولدش تا همین الان از هم سناش کمتر میخوابید🤦🏻

یه بار همسایه طبقه اول داشت با بچه ش درس کار میکردصداش از دریچه کولر میومد. با داد میگفت من دارم این ...

بنده خدا قشنگ میدونسته صدا تا چ شعاعی میاد 🤣

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من دخترم یعنی کنکوره.و اینجوریه.سال دیگه هم می دونم قبول نمیشه و توی خونه باش بدبختی دارم

عزیزم.درکت میکنم واقعا سخته.ان شالله قبول میشه مسئولیت پذیرتر  میشه .من ۷ سالگی خودمو با دخترم مقایسه میکنم میگم چه نسلی بودیم ما.مادرم نفهمید من کی رفتم مدرسه ،درس خوندم نخوندم هیییچ.همش گردن خودمون بود.نسل الان تو ناز و نعمتن قدر نمیدونن

منظورم دعوا های خیلی پر سر و صدا و بلند هست که تو کل ساختمون می پیچه یه عده اشتباه متوجه شدن

اونم به شما مربوط نیست

وسط دعوا و دلخوری مردم میری بدتر میکنی

البته بعید میدونم تا حالا این کارو کرده باشی از سر اینکه ی تاپیک بزنی اینا رو نوشتی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".