2777
2789

من دور از خانوادم زندگي ميكنم فاصله خونه م با خونه پدريم ١٦ ساعت هست 

پدرم براي عيد زنگ زد منو و شوهرم رو دعوت كرد كه بريم شهرمون اما شوهرم كينه اي هست و لج كرده ميگه من هيچ وقت خونه پدرت نميام از طرفي مادرم مريض احول هست دوسالي هست به خانوادم سر نزدم چيكار كنم شوهرم سرعقل بياد باهام بياد؟؟؟ درمونده شدم شوهرم ميگه خودت تنها برو من نميام بگو كار داشت اما من گفتم بدون شوهرم نميرم اونم گفت نرو 

ازدواج من با مخالفت خانوادم بوده سختي زياد كشيديم تا بهم برسيم اينم عقده اي كينه كرده دوسال هست ازدواج كردم يكبار خانوادمو نديدم 

بخاطر مخالفتای خونوادهتون باهاشون قهره ؟یادبعد ازدواج یحث پیش اومد

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=82925685]بخاطر مخالفتای خونوادهتون باهاشون قهره ؟یادبعد ازدواج یحث پیش اومد[/QUOTE بعد از عروسي ي مسله پيش اومد يكي از فاميل هاي ما فاميل اونها ازدواج كرد اينم بهش برخورد كه چرا به خانوازه شوهرم كسي خبر نداد سراون مسله كينه كرده

با یه نفر که شوهرت ازش حرف شنوی داره صحبت کن تا مجابش کنه

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

چه بد.. دختر بزرگ کن بخاطر یه پسر کینه ای عقده ای جلوروت وایسه و اخرش بزور بدیش بره چندسال هم نبینیش 😔

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
[QUOTE=82925685]بخاطر مخالفتای خونوادهتون باهاشون قهره ؟یادبعد ازدواج یحث پیش اومد[/QUOTE بعد از عرو ...

اه اه..بعد با این وضعیت تو میری خونه مادر شوهرت؟توام‌نروووو بذار بفهمه درد  داره..نمیخوام دعوتت کنم به دعوا ولی خب..😫

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”