2777
2789
عنوان

آرایشگرای ماهر بیان...

2309 بازدید | 24 پست

سلام موهام رنگش m10نمخام دیگ قهوه ای درآد...ب یکی گفتم گف رنگ بژ،طلایی کاراملی با اکسیدان ۹درصد قاطی کن بذار....

ب نظرتون چ رنگ میشه؟

جلو موهام مشکی ولی پشتش همون  m10

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
تو چه مایه رنگی میخوای؟

قهوه ای و عسلی و نسکافه ای،دار چینی نباشه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو چه مایه رنگی میخوای؟

بدون دکلره مخام

ماهاگونی میتونی بذاری رنگ هایی ک تناژ دودی هم داره میتونه بذاری

تیره نمیخام😐😐

ماهاگونی میتونی بذاری رنگ هایی ک تناژ دودی هم داره میتونه بذاری

میدونی اونی ک گفتم چ رنگی در میاد؟

M میشه زیتونی 

تن سبز داره نمیتونی بژ و اینا بزاری تهههه رنگت تن سبز داره 

کی گذاشتی اخرین بار

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
M میشه زیتونی  تن سبز داره نمیتونی بژ و اینا بزاری تهههه رنگت تن سبز داره  کی گذاشتی اخر ...

این رنگ ک گفتم تناژ نارنجی کاراملی ک داره سبزی اونو خنثی میکنه....شهریور ماه گذاشتم

کدوم عزیزم؟

همون تو پست اول ک گفتم

همون تو پست اول ک گفتم

عزیزم چون بژ هس داخلش موهات سبز میشه باز 

اول ی شامپو شیمایی درست کن بذار موهات بدون اسیب چند درجه روشن میشه

اون رنگم ک بهتون گفتن عسلی میشه رو موهاتون

ی پیمونه دکلره با ی پیمونه شامپو معمولی و ی پیمونه اکسیدان ۹درصد ترکیب کن موهات نم دار باشه و یکمم شامپو بزن ب موهات حدود ۱۵دقیقه این ترکیب ک گفتم بذار رو موهات بعد بشور

کاراملی دودی بزنی قشنگ تر در میاد

ترکیب کاراملی ۹

دودی ۹

اکسیدان ضد قرمزی

واریاسیون دودی ۲سانت

واریاسیون بنفش یک سانت

این رنگی میشه

عزیزم چون بژ هس داخلش موهات سبز میشه باز  اول ی شامپو شیمایی درست کن بذار موهات بدون اسیب چند ...

خیلی تیره اس