2777
2789
عنوان

علائم بارداری 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 58 پست
چشم عزیزم حتمادعا میکنم اگ خدابشنوه صدامو.اصلا غصه نخور میگذره همش اگ دکترم بری ک چ بهتر خواهرمنم دخ ...

آخی عزیزم خداروشکر که خوب شد منم دقیقا روزی صدبار همین حرف خاهرتونو میزنم درکش میکنم طفلی خسته میشده از این همه مسئولیت منم دقیقا همینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم خداروشکر که خوب شد منم دقیقا روزی صدبار همین حرف خاهرتونو میزنم درکش میکنم طفلی خسته میشده ...

آره خداروشکر.ایشاالله این روزای توام زودتربگذره و ب روال سابق برگردی♥️😘😘

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
فدات عزیززممممم ممنون😍😍😍ایشالله شمام با خبرای خوب بیای نینی سایت

ایشاالله♥️.

یه هفته بعد اقدام بی بی چک جواب میده یا نه؟من زدم منفی بود

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
دیوونه شدمم مخصوصا بیرون باشی نتونی بری دستشویی😭

وایی خیلی سخته که...بایدهمش بدویی دنبال دسشویی😯😄😄

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خب پس زیاد نیس نترس میشی فقط استرس نداشته باش بیخیال باش

بیخیال ک بیخیالم فقط شوهرم رومخه ک فک میکنه هروقت اراده کنه بچه تشکیل میشه😅😅نمیزاره راحت ب زندگیم برسم.هی میگه اینکارو نکن اون کارونکن خوب نیس🤨😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
بیخیال ک بیخیالم فقط شوهرم رومخه ک فک میکنه هروقت اراده کنه بچه تشکیل میشه😅😅نمیزاره راحت ب زندگیم ...

آخی حساسه منم همینطور بودم هی نگران بودم ایشالله زودتر حامله شی این حساسیتم تموم شه

آخی حساسه منم همینطور بودم هی نگران بودم ایشالله زودتر حامله شی این حساسیتم تموم شه

مرسی عزیزم.ایشالله♥️♥️😘

خدایا مرسی🙏❤🙏