من مرداد ۹۶ اقدام کردم آبان همون ۹۶ حامله شدم اصلا فکرشو نمیکردم چون پریودیم داغون شده بود تنظیمش هی عفونت میکرد واژنم فقط من نزدیکمو یه شب درمیون داشتم ولی ماهی که حامله شدم سونو که رفتم گفت آندومترتم کمه دیگه هیچی اون ماه اصلا عصابم داغون شد کلا شبای ۸ و ۱۰ و۱۳ نزدیکی کردم همونا یکیش گرفت
اصلا هیچیو به زور نخاه از خدا باورت میشه من از بعد زایمانم هم.افسردگی گرفتم هم.وسواس فکری شدید یعنی.مرز دیونگی ام.بخدا.بچه برادر شوهرم اوتیسم.و من همش نگران دخترمم همش زوم کردم رو رفتارای بچم دارم خل میشم واقعا به غلط کردن افتادم
تا موعدت رد نشه هیچی.... بعد درد پریود و سینه بین پری و بارداری مشترک! تازه من همیشه قبل پری لک میدیدم، این بار هم دیدم اما خودش نیومد...
بیبی چک هم واسه همین روزا اختراع شده😁
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
انشاالله بسلامتی اصلا بش فکرنکن هنوزبیست روزدیگه مونده.بااطرافیانم اصن درموردش حرف نزن ک الکی فقط اس ...
مرسى فداتشم لطف كردى❤️❤️اره واقعا اصلا نبايد به كسى گفت من به خواهرم گفتم هم از من بزرگتره هم راهنماييم ميكنه ولى باز هى تو دلم ميگم كاش نميگفتم...شماام ان شاالله زود باردار ميشى مياى خبر خوششو بهمون ميدى 💋
منکه هنو هیچی نشده دنبال علائمم🤭.😃😃 ماه پیش پریودم کلی عقب افتاد میخواستم ضایع نشم بی بی چک نمیزد ...
استرست برطرف شده اومده 😅
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ایشالله عزیزم توروخدا برام دعا کن اگه باردار شدی که ایشالله به همین زودیا میشی دعا کن آروم شم این وس ...
چشم عزیزم حتمادعا میکنم اگ خدابشنوه صدامو.اصلا غصه نخور میگذره همش اگ دکترم بری ک چ بهتر خواهرمنم دخترش ک بدنیا اومد یه افسردگیه شدیدگرفت قبل زایمانش خیلی آدم پرانرژی وعشق بچه بود زایمان ک کرد هفته های اول خوب بود کم کم افسردگی گرفت همش میگفت این چکاری بودکاش بچه نمیاوردم نمیدونم میترسم نگهش دارم چطور بزرگش کنم اصلا حال حرف زدن نداشت همش عصبی بود زنگ بش میزدیم یاج نمیدادیاسریع قط میکردیه چیزی میپرسیدی یه چی دیگه جواب میداد خلاصه ک خیلی عوض شده بود اصن مامانم بردش دکتر گفته بود افسردگیه زایمانه وبخاطر کمخونی ک داشته سیستم بدنش کلا بهم ریخته یه مدت قرص ویتامینومکملو ازاینچیزا خورد خوب شد خداروشکر.توام یه دکتربروکمک میکنه زودترخوب شی♥️