2777
2789
عنوان

علائم بارداری 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 58 پست
جدی چ بامزه...چن ماه تواقدام بودی؟

من مرداد ۹۶ اقدام کردم آبان همون ۹۶ حامله شدم اصلا فکرشو نمیکردم چون پریودیم داغون شده بود تنظیمش  هی عفونت میکرد واژنم فقط من نزدیکمو یه شب درمیون داشتم ولی ماهی که حامله شدم سونو که رفتم گفت آندومترتم کمه دیگه هیچی اون ماه اصلا عصابم داغون شد کلا شبای ۸ و ۱۰ و۱۳ نزدیکی کردم همونا یکیش گرفت 

وقت عمل گرفتی؟انشاالله ک عملت راحت باشه وبعدش زودمامان بشی😘. مرسی فدات شم خوشحالم ک با دوست خوبی م ...

فداتشم منم خوشحال شدم...اره ٢٥اين ماه وقت دارم استرس دارم ولى انقد مشكل سر راهم بودم ميگم هرچى هست فقط تموم شه..هر چى خدا بخواد قبلا بيشتر به بچه ذوق داشتم تا الان خيلى خستم كرده

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشم منم خوشحال شدم...اره ٢٥اين ماه وقت دارم استرس دارم ولى انقد مشكل سر راهم بودم ميگم هرچى هست ف ...

انشاالله بسلامتی اصلا بش فکرنکن هنوزبیست روزدیگه مونده.بااطرافیانم اصن درموردش حرف نزن ک الکی فقط استرس ادموزیادترمیکنن.ایشاالله عملت ک به خوبیو خوشی گذشت بازدوباره شوقش میاد الان بخاطراسترسه ک بچه برات کمرنگترشده

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
من مرداد ۹۶ اقدام کردم آبان همون ۹۶ حامله شدم اصلا فکرشو نمیکردم چون پریودیم داغون شده بود تنظیمش &n ...

پس من حالا حالا ها باید منتظرباشم هنوز😢

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
پس من حالا حالا ها باید منتظرباشم هنوز😢

اصلا هیچیو به زور نخاه از خدا باورت میشه من از بعد زایمانم هم.افسردگی گرفتم هم.وسواس فکری شدید یعنی.مرز دیونگی ام.بخدا.بچه برادر شوهرم اوتیسم.و من همش نگران دخترمم همش زوم کردم رو رفتارای بچم دارم خل میشم واقعا به غلط کردن افتادم 

تا موعدت رد نشه هیچی.... بعد درد پریود و سینه بین پری و بارداری مشترک!  تازه من همیشه قبل پری لک میدیدم، این بار هم دیدم اما خودش نیومد... 

بیبی چک هم واسه همین روزا اختراع شده😁

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
انشاالله بسلامتی اصلا بش فکرنکن هنوزبیست روزدیگه مونده.بااطرافیانم اصن درموردش حرف نزن ک الکی فقط اس ...

مرسى فداتشم لطف كردى❤️❤️اره واقعا اصلا نبايد به كسى گفت من به خواهرم گفتم هم از من بزرگتره هم راهنماييم ميكنه ولى باز هى تو دلم ميگم كاش نميگفتم...شماام ان شاالله زود باردار ميشى مياى خبر خوششو بهمون ميدى 💋

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻
مرسى فداتشم لطف كردى❤️❤️اره واقعا اصلا نبايد به كسى گفت من به خواهرم گفتم هم از من بزرگتره هم راهنما ...

خداازدهنت بشنوه انشاالله♥️😘😘

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
تا موعدت رد نشه هیچی.... بعد درد پریود و سینه بین پری و بارداری مشترک!  تازه من همیشه قبل پری ل ...

منکه هنو هیچی نشده دنبال علائمم🤭.😃😃 ماه پیش پریودم کلی عقب افتاد میخواستم ضایع نشم بی بی چک نمیزدم بعد۱۲ روز بی بی زدم دقیقا نیم ساعت بعدش پریودشدم😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
من باردارم دهنم سرویس شده از بس میرم دستشویی همشم دلم سنگیه انگار داره میترکه🤦‍♀️😥

تکرر ادرار انگار تو اکثرخانومای باردارهست..خیلی سخته ک.. اینهمه راهو هی بری هی بیای🤭🤭

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
اصلا هیچیو به زور نخاه از خدا باورت میشه من از بعد زایمانم هم.افسردگی گرفتم هم.وسواس فکری شدید یعنی. ...

دورازجون دختر گلت باشه بش فک نکن اصن مگ اوتیسم فقط میتونه زمینه ارثی باشه بعد ارث وژن ک از سمت مادرشم میتونه باشه ایشاالله ک اونم خوب بشه نباید بخاطراتفاقات بدی ک برامون پیش نیمده ک جلو جلو عذابگیریم اگ اینجوری بشه ک آدم بدون مشکل جسمی خودش خودشو نابود میکنه.افسردگیم بعد زایمان عادیه شما ک هنوز بچت کوچولوئه خیلی اززایمانت نگذشته ب این فکرا دامن نزن افسردگی ب مرورخوب میشه.

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
منکه هنو هیچی نشده دنبال علائمم🤭.😃😃 ماه پیش پریودم کلی عقب افتاد میخواستم ضایع نشم بی بی چک نمیزد ...

استرست برطرف شده اومده 😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دورازجون دختر گلت باشه بش فک نکن اصن مگ اوتیسم فقط میتونه زمینه ارثی باشه بعد ارث وژن ک از سمت مادرش ...

ایشالله عزیزم توروخدا برام دعا کن اگه باردار شدی که ایشالله به همین زودیا میشی دعا کن آروم شم این وسواس دست از سر من برداره

ایشالله عزیزم توروخدا برام دعا کن اگه باردار شدی که ایشالله به همین زودیا میشی دعا کن آروم شم این وس ...

چشم عزیزم حتمادعا میکنم اگ خدابشنوه صدامو.اصلا غصه نخور میگذره همش اگ دکترم بری ک چ بهتر خواهرمنم دخترش ک بدنیا اومد یه افسردگیه شدیدگرفت قبل زایمانش خیلی آدم پرانرژی وعشق بچه بود زایمان ک کرد هفته های اول خوب بود کم کم افسردگی گرفت همش میگفت این چکاری بودکاش بچه نمیاوردم نمیدونم میترسم نگهش دارم چطور بزرگش کنم اصلا حال حرف زدن نداشت همش عصبی بود زنگ بش میزدیم یاج نمیدادیاسریع قط میکردیه چیزی میپرسیدی یه چی دیگه جواب میداد خلاصه ک خیلی عوض شده بود اصن مامانم بردش دکتر گفته بود افسردگیه زایمانه وبخاطر کمخونی ک داشته سیستم بدنش کلا بهم ریخته یه مدت قرص ویتامینومکملو ازاینچیزا خورد خوب شد خداروشکر.توام یه دکتربروکمک میکنه زودترخوب شی♥️

خدایا مرسی🙏❤🙏