2777
2789

زیر دو ونیم

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من ۲/۵۰ .دکتر مجدد برام ازمایش نوشته

نگران نباش عزیزم چیزی نیست برای من ۱.۹ بودش ترسیدم دکتر گفت تا ۲.۵ نرماله 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نگران نباش عزیزم چیزی نیست برای من ۱.۹ بودش ترسیدم دکتر گفت تا ۲.۵ نرماله 

ممنون فدات شم اخه دکتر گفت احتمال سندروم دان داره خیلی ترسیدم 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
 ممنون فدات شم اخه دکتر گفت احتمال سندروم دان داره خیلی ترسیدم 

نه بابا دکترها همه رو میترسونن خیلی کم استرس بارداری هست باید از ازمایشها وسونو هم بترسیم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
واقعن 😍خدار رو شکر من خیلی میترسم .بقران دومیلیون دادم امروز ازمایش

ماهم پارسال  دوتومن هزینه کردیم همش تقصیر دکتر بی وجدان سنو بود حوصله نداشت الکی سنو کرد 

من الانم پسرم گردنش کوتاه و گوشتیه 😍😍😍😍 نگران نباش حالا میبینی

ماهم پارسال  دوتومن هزینه کردیم همش تقصیر دکتر بی وجدان سنو بود حوصله نداشت الکی سنو کرد  ...

عزیزم خدارو شکر گل پسرتون سالمه . ب منم دعا کن با بدبختی باردار شدم

خدایا شکرت بابت هدیه ات .