2777
2789

اینا که مینویسم بخونید ولی نمیگم جدی بگیرید یا نه چون خودم نمیدونم باور دارم یا نه فقط نظرتونو بگید 

ماه‌گرفتگی در ایران روز یکشنبه ۱۶ شهریور بین ساعت ۱۹:۵۷ تا ۲۳:۲۶ به وقت تهران . مراحل کامل ماه‌گرفتگی به وقت تهران به شرح زیر 

شروع گرفت جزئی: ساعت ۱۹:۵۷

شروع گرفت کلی: ساعت ۲۱:۰۰

اوج گرفت: ساعت ۲۱:۴۱

پایان گرفت کلی: ساعت ۲۲:۲۲

پایان گرفت جزئی: ساعت ۲۳:۲۶

قسمت دوم 👉👉

1⃣همگام ماه گرفتگی دعا و نیایش را و بالاخص ذکر صلوات و《لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم》 فراموش نکنید

2⃣هنگام ماه گرفتگی از خوردن و خوابیدن و آشامیدن پرهیز کنید

زمانی که در ماه گرفتگی به سر می برید که این زمان ممکن است دو تا سه ساعت طول بکشد از خوردن و آشامیدن و خوابیدن پرهیز کنید.

3⃣اسپند و نمک سنتی و کندر دود بدهید 

4⃣در حوزه ی میدان های مغناطیسی و الکتریکی قرار نگیرید به ویژه برای این چند ساعت از موبایل دور باشید خیلی بهتر است

5⃣انرژی زیادی در این ماه گرفتگی آزاد می‌شود در زمان رخداد سعی کنید بیرون از منزل نباشید 

6⃣به صورت زنده و مستقیم ماه گرفتگی را نگاه نکنید میتوانید فیلم آن را ببینید 

7⃣زن باردار و زن زائو به هیچ وجه به آن نگاه نکند 

8⃣اگر فردی بیماری خاصی دارد نگاه نکند 

9⃣ماه گرفتگی در حضیض رخ می‌دهدزنان حائض به هیچ وجه نگاه نکنند

0⃣1⃣همبستری و انعقاد نطفه انجام نشود

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

لایکم کنید بیام بعدا 

بخونم 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا چه جوری بچه ی کوچیک رو متقاعد کنیم چیزی نخوره بعدم من همیشه ساعت 9 خاموشی میزنم 10 بچه ها خوابن

عزیزم اشکالی نداره من خودم اعتقاد ندارم از نظرم خرافاته، همون فقط به ماه گرفتگی مستقیم نگاه نکنید کافیه اونم واسه دلایل علمی اشعه و... نه فراطبیعی

عزیزم اشکالی نداره من خودم اعتقاد ندارم از نظرم خرافاته، همون فقط به ماه گرفتگی مستقیم نگاه نکنید کا ...

اگه خودم رعایت کنم وگرنه شوهرم سرکاره پسرمم کنارشه تو خیابون اونارو چیکار کنم

من حامله بودم موقع ماه گرفتگی تو مطب دکتر بودم ازش پرسیدم که نکنه به ماه نگاه کنم بدن بچم ماه بگیره ...

کجای کاری تو خاندان و خانواده ما معتقدن اگه زن باردار موقع ماه گرفتگی دست به بدن خودش بزنه همونجای بچه ش ماه گرفتگی میشه و باید دستکش بپوشه!!! 

اگه خودم رعایت کنم وگرنه شوهرم سرکاره پسرمم کنارشه تو خیابون اونارو چیکار کنم

باور کن خرافاته شوخیه تروخدا ذهنتو درگیر نکن، گناه درگیر کردن ذهنت میفته گردن من مخض شوخی گذاشتم