2777
2789
عنوان

بیایین قضاوت کنین شما بودین چکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 51 پست
منم بعد از فوت پدرم چون سنم کم بود خیلی گرفتار ناحقی های برادرام و مادرم شدم  مشکل از فرهنگ ما ...

آخه آدم چطور میتونه اینقد حق نشناس باشه مادرمم که همش طرف اونو میگیره مگه من آدم نیستم خیلی دلم پره دو روزه فقط گریه میکنم نه به خاطر پول فقط به خاطر اینکه منو آدم حساب نکردن

چقدر تاپیکت داغم را تازه کرد  پدر من حقوق بازنشستگی داشت برادرام چقدر از قبل این حقوق خوردند و ...

قربونت برم خواهر منم دو روزه خیلی داغونم شوهرم هم خیلی دستش تنگه واقعا به این پول نیاز داریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه آدم چطور میتونه اینقد حق نشناس باشه مادرمم که همش طرف اونو میگیره مگه من آدم نیستم خیلی دلم پره ...

خیلی قشنگ درکت می کنم 

الان مساله اصلا پول نیست بی محبتی مادرته 

نمیشه کاریش کرد منم همیشه با بی محبتی مادرم مواجه بودم و هستم و به سختی مخارج خودم را تامین می کنم 

الان 11 ساله پدرم فوت شده تمام این یازده سال من حتی یکبار عید خرید نکردم تازه دو سالش را دبیرستانی بودم حداقل اون دو سال را مادرم باید بهم بها میداد که نداد 

اصلا نمی تونم بگم چه بلاهایی خانواده ام بعد فوت پدرم سر من آوردند 

ولی قاطعانه بایست حقت را بگیر اون ها آدم حسابت نکردند خودت خودت را آدم حساب کن 

همین شنبه برو قانونی برای حقت اقدام کن اگر میتونی با یه وکیل مشورت کن یا درخواست وکیل معاضدتی کن 

الان شما چند سالته ازدواج کردی؟

من الان بیست و شش سالمه 

نه مجردم 

فوق لیسانس حقوق دارم البته برادر بزرگترم خیلی سعی کرد کاری کنه که درس نخونم 

خدا میدونه من چقدر توی خوابگاه گرسنگی کشیدم چون بهم پول نمی دادند 

بعد ارشدم میخواستم برای آزمون وکالت بخونم اینقدر دعوا و جنجال راه انداختند که نگذاشتند دو سال کار کردم بعد از ارشدم 

باور کن بعد که خودم کار کردم موفق شدم یه مانتوی نو داشته باشم 

همیشه دست دوی دختر خاله و دختر عمو را داشتم 

نه این که مامانم نداشته باشه نخواست برام بخره تا حرفی میزدم بهم می پرید و دعوا درست می کرد 

الان بعد از دو سال یه مقدار پس انداز کردم کار را گذاشتم کنار و شروع کردم درس بخونم تا آزمون وکالت قبول بشم و وکیل بشم 

من تو این زندگی خیلی قوی بودم ولی حقیقتا الان همش کارم گریه است ولی امیدم اول به خدا و بعدم به همت خودمه

امسال کدو کاشته بود نود میلیون پولش شد بهش گفتم لااقل ده میلیون هم بده به من تا بذارم روی پولم یه خو ...

عزیز ول کن بچسب ب زندگیت واگذار خدا کن .بعدشم مال اینجوری از گلو نمیره پاین ی جایی پسش میده 😒☹

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

نکنه می‌ترسی قانونی اقدام کنی برای مامانت خدای نکرده اتفاقی بیفته؟ 

یه حربه ای که برادرهای من استفاده می کردند تا من اعتراضی می کردم منو می کشیدند کنار می گفتند تو با این کارهات مامان را حرص میدی مامان میمیره 

منم می ترسیدم هیچی نمی گفتم دیگه 

الان پر خشمم ازشون 

مطمئن باش برای مامانت هیچ اتفاقی نمیفته 

باید حقش را بگیره  خدا عقل داده بهمون باید از این عقل استفاده کنیم نه این که آکبند نگهش داریم& ...

وقتی ک همش ب اسم برادرش یا مادرشه نخادم بده 

چطور میخای حق بگیره 😒😒 

این روزا باید یا پارتی کلفت داشته باشی یا اینکه شانس 

اونم ی وکیل دروس حسابی بگیره از گلوش در بیاره .تازه وقتم میخاد.بعدشم اگه مادرش بگه ن کار خراب میشه و حقی در کار نیس 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
نکنه می‌ترسی قانونی اقدام کنی برای مامانت خدای نکرده اتفاقی بیفته؟  یه حربه ای که برادرهای من ...

خجالت میکشم قانونی اقدام کنم این کم رویی و خجالت منو از همه چی عقب انداخته