2777
2789
عنوان

بیایین قضاوت کنین شما بودین چکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 51 پست

حالا که دید هیچ نمونده شد یه مار افعی افتاد به جون مامانم که باید هر چی تو بانک هست باید بدی به من منم بهش گفتم نباید بدی اگه بدی خیلی بد میشه اون از سود اون چهار سال به من چیزی نداده حالا هم این پول توی بانک به من میرسه مامانم گفت نه نمیدم دو روز پیش رفتم خونه مامانم دیدم قشنگ اون پول توی بانک رو هم داده بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو به يك سهم داريد  نزار حقتو بخوره

آخه جالبش اینجاست که مامانم طرف اونه میگه نمیدادم چکار میکردم  میذاشتم بچم میرفت معتاد میشد میگم مگه من بچه تو نیستم تو چرا اینقدر طرف اونی مگه من مسول بی عقلیای اون هستم مگه میشه اینقد فرق گذاشت میگه پس چرا ما این همه سال حمایتت کردیم تو هم باید هیچ چی نگی 

منم بعد از فوت پدرم چون سنم کم بود خیلی گرفتار ناحقی های برادرام و مادرم شدم 

مشکل از فرهنگ ماست که دختر را آدم حساب نمی کنه 

الانم که تبدیل به یه آدم افسرده و تا حدودی عقده ای شدم چون نوجوونی و جوونیم در فقر مطلق گذشت و به سختی درس خوندم 

به جای این که بخوای منطقی صحبت کنی قانونی جلو برو 

نگران برادر و مادرت هم نباش 

نگران خودت باش 

باید از قبل پول داخل بانک را تقسیم می کردید 

ولی الان دیگه سهمت را از برادرت بابت زمین بگیر 

اگه به حقت نیاز داری بگیر 

برادر ،زن بگیره ،دیگه فقط فکر خودشهذ

باید حقتو بگیری 

حساب حساب کاکا برادر 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
کاش قبل از اینکه کار به اینجاها برسه میشستید با یک بزرگتر ارث رپ تقسیم میکردید اون موقع احترام خواهر ...

من نمیتونم حرف حق به میون بیاد با خودم میگفتم برادرمه دیگه هر سال از پول زمین به سهم کوچولوی هم به من میده

باید زودتر از اینا بع فکر گرفتن ارثت میفتادی حالا اگه برادرت به فکرتون بود و این پول رو صرف کار وزندگیش میکرد اشکالی نداشت ولی حالا که داره حاصل دست رنج پدرتونو اینجوری به باد میده باید حق خودتو لاقل بگیری بالاخره تو هم مثل برادرت حقی داری 

من نمیتونم حرف حق به میون بیاد با خودم میگفتم برادرمه دیگه هر سال از پول زمین به سهم کوچولوی هم به م ...

عزیزم از قدیم گفتن حساب حسابه کاکا برادر

این پول لامصب اینقد عزیزه که چه خواهر برادری هایی رو از هم انداخته

چقدر تاپیکت داغم را تازه کرد 

پدر من حقوق بازنشستگی داشت برادرام چقدر از قبل این حقوق خوردند و یک قرون از جیبشون خرج نکردند ولی من حسرت یک جفت جوراب داشتم یا این که یه عید یه دونه روسری بخرم 

واقعا نمی دونم مادرهای ما چرا برای دختراشون ارزش قایل نیستند