2777
2789

باید برنامه زندگیمو درست تنظیم کنم 

قراره هفته ای سه چهار روز از ساعت 8ونیم اینا برم سرکار تا 1ونیم 2

روزای دیگه که سر کار نمیرم هم میرم باشگاه عصرش 

حالا نمیدونم چطوری کارامو کنم که خونم تمیز باشه غذامم اماده 

متاسفانه ادم پر خواب وتنبلی هستم 

اصلا شماها غذا چی درست میکنید ؟؟؟نانی منظورمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من سرعتتو ببر بالا 

و اينكه همه چيو همون موقع تميز كن 

نزار فاصلع بيوفتع 

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

واسه براقی فقط وایتکس😅 اونم گالن گالن

هفته ای یه بار تمیز کنی اگه بچه کوچیک نداری تمیز میمونه دیگه

واسه غذا هم اگه مشکل با غذاهای روغنی نداری اصولا سرخ کردنی ها سریع آماده میشه دیگه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

من ماهی یبار استکان لیوانا بشقاب و پیاله هارو میزارم تو وایتکس

بعد هر وعده غذایی تمیز گازو تمیز میکنم و ظرفارو میشورم و هرروز کل خونه رو جارو میکشم و گلارو اب میدم و گردگیری میکنم

همیشه خونمون تمیزه

البته من توعقدم الان دختر خونم دارم واسه خونه خودم تمرین میکنم 😊

من روزی یه بار بیشتر آشپزی نمیکنم. وقتیم آشپزیم تموم میشه روی اجاق گاز و اطرافشو خیلی خوب تمیز میکنم. سرامیکای آشپزخونه رو دستمال میکشم و سینکمو خشک نگه میدارم و روی کابینتامم تمیز میکنم کلا آشپرخونه من همیشه برق میزنه. حتی اگه سالن و اتاقام کثیف و خاک گرفته باشه آشپزخونم همیشه تمیزه. مامانم دیشب خونم بود میگفت انگاری روی اجاق گاز تو تاحالا غذا درست نکردن. ۱۰ ساله دارم آشپزی میکنم روش

خدایا   میدونم هم میدونی هم میتونی