2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

299 بازدید | 25 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته خوابم نمیبره دیروز با یه عالمه ذوق رفتم آزمایش ولی منفی شد نابود شد .... نمیدونم چرا خدا از غم من خوشش میاد .... چقد التماسش کردم .چقد نالیدم به درگاهش ..... نگین قسمت و ...چطور بقیه رو انقد راحت کمک میکنه .این دومین میکروی ناموفقم بود 

من عاشق نی نی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ناشکری نمیکنم ولی بارها شده دلم بخواد برگردم ب قبل بچه دارشدم انقدر من حرص خوردم ک دارم میمیرممم از استرس شبا تا صب بیدارم فکر و خیاللل

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
عزیزم خدابزرگه،فقط صبرداشته باش انشاالله به زودی باردارمیشی وتیکربارداریتومیزاری برامون

دیگه از خدا بریدم حال منو نمیدونی فقط اشک میریزم 

من عاشق نی نی ام
بخدا ناشکری نمیکنم ولی بارها شده دلم بخواد برگردم ب قبل بچه دارشدم انقدر من حرص خوردم ک دارم میمیرمم ...

سخته خیلی میدونم چی میگی آدم حس میکنه جزی از وجود خودشه 

من عاشق نی نی ام

منم خيلي دلم گرفته ولي نه براي بچه، يه مشكلي برام پيش اومده كه واقعا منو به هم ريخته، خدا به جفتمون كمك كنه انشالله عزيزم ، برات دعا ميكنم 💓

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
خیلی دیروز پیش شوهرم خجالت کشیدم 

مگه تقصیر تو اصلا خجالت نداره ببین ی دوره ای از زندگیتونه و میگذره عزیزم بلاخره باردار میشی  بلاخره بچه دارمیشی درست انتظار ادمو میکشه درسته سخته ولی باید بگذره 

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
منم خيلي دلم گرفته ولي نه براي بچه، يه مشكلي برام پيش اومده كه واقعا منو به هم ريخته، خدا به جفتمون ...

ممنونم مهربونم دیگه توقعی از خدا ندارم ...لابد سهم من از زندگی زجره

من عاشق نی نی ام
من سختی زیاد کشیدم ولی نمیدونم کلا چرا خدا این حالت منو دوس داره ...هر چی شرایطت سخت تره اونم بیشترش ...

شما میدونید چطور میشه با نی نی یار تماس گرفت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ