میرانااا مدیر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 264 عنوان کیا رژیمن بیااان | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 50 پست بچه ها در روز چند کالری میخورید؟؟من ۶۵ کیلوعم. میخوام لاغر بشم. تو اینترنت خوندم باید برا هر یه کیلو وزن ۲۰ کالری بخورم ک لاغر شم. یعنی روزی ۱۳۰۰ کالری. خیلییی کمه☹☹☹ وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷) 1397/12/01 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میرانااا مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 264 بچه ها جونم مرسی از تک تکتون. من یکم فشارم پایینه مریضم هستم نشد جوابتونو تک تک بدم. بوووووس وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷)
دخترلر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 3455 من از اواخر آذر شروع کردم ۸۷ و۸۰۰ بودم.الان ۸۱و۸۰۰. ۴ روز هم هست با برنامه کرفس کالری شماری میکنم. خوش به حالت من الان۷۰ام دلم میخواد بشم۶۰ قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
hami عضویت: 1395/05/07 تعداد پست: 21971 کالری شماری و ورزش هوازی حتما ج میده...منم شاغلم و نصف روز یه جا نشستم ولی بقیه روز و سعی میکنم حداق ... هوازی فرصت نمیکنم ولی تمرین شکم پهلو میرم..من بیمارستان کارمیکنم..صبح تاظهر سرپام..ی جا نمیشینم زیاد کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
شکوفه۹۷ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 12256 منم ۸۰ بودم شدم ۶۵ ..اما دیگه ارادم ضعیف شده ..یعنی میشه ۶۰ بشم 😥😥😥😥