2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه!

320 بازدید | 25 پست

سلام.

دختر من سه ماه دیگه سه سالش تموم میشه.

الان یازده روزه که تمام وقتمو گذاشتم واسه اینکه یادش بدم تو شلوارش جیش نکنه،

(یه دختر ۹ ماهه هم دارم که دکترش گفت زودتر نخوام اینو از پوشک بگیرم روحیش بخاطر تازه وارد حساس شده اذیت میشه)

توی خونه اصلا پوشکش نمیکنم.

خیلی لجبازی میکنه.

میره قایم میشه یجا و جیش میکنه اما حاضر نیست بهم بگه ببرمش دستشویی.

ازش خواهش کردم

دعواش کردم

یکبارم زدمش

امروزم رفتم براش برچسب هزار آفرین گرفتم

تو رو خدا شما بگید چیکار کردید و جواب داد؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

دعوا بدتر باعث شب ادراری میشه دختر خوب

خیلی سخته اگه ی بچه پوشکی داری

قید خونه ات و نجسی رو بزن هر ی ربع ببرش دستشویی خودت و پوشکش رو دربیار یا ابنکه برین شهرستان قشنگ ی هفته ای از پوشک بگیرش تو خونه حیاطی

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فامیلای ما،دستشویی رو پر از بادکنک کرده بود. دخترش راحت جیش گفت.

99.9.9به لطف خدا دفاع و یه هدیه ی بزرگ😍هنوز دفاع نکردم ولی خدا یه هدیه ی بزرگ بهم داد.😘 
جایزه تعیین کن.هر یه ساعت به یه ساعت ببرش دستشویی

وقتی میخوام ببرمش دستشویی جیغ و داد و گریهههه

حتی بهش گفتم تو حیاط هم میتونی بری جیش کنی

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
یکی از فامیلای ما،دستشویی رو پر از بادکنک کرده بود. دخترش راحت جیش گفت.

شنیدم منم.

چشم امتحان میکنم.

ممنون😘😘

دعوا بدتر باعث شب ادراری میشه دختر خوب خیلی سخته اگه ی بچه پوشکی داری قید خونه ات و نجسی رو بزن هر ...

من خودم شهرستانم عزیزم.

برام مهم نیست خونه نجس بشه فقط میخوام  دخترم یادبگیره جیششو بگه.اصلا دیگه پوشکش نمیکنم.

اما وقتی بهش میگم بیا بریم جیش کنیم جیغ و داد راه میندازه

براش قصری خریدی؟

بله.

اصلا توش ننشست

من خودم شهرستانم عزیزم. برام مهم نیست خونه نجس بشه فقط میخوام  دخترم یادبگیره جیششو بگه.اصلا د ...

خودت ببرش بغلش کن ببرش با مقاومت اصلا هم دعواش نکن هر چی جیغ زد

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
من خودم شهرستانم عزیزم. برام مهم نیست خونه نجس بشه فقط میخوام  دخترم یادبگیره جیششو بگه.اصلا د ...

وا! چطور براتون مهم نیست خونه نجس بشه!

اگر از فرش خیسی به زمین خونه برسه اون قسمت نجس میشه.

اونوقت حتی اگر فرشم بشورید و اب بکشید بازم همون قسمت اب بریزه رو فرش چون زمین نجسه فرشم نجس میشه.

دختر منم خیلی بد قلقه الان بیشتر از یه ماهه درگیرم ولی نمیگه جیش دارم، منم پوشکش کردم،دو هفته دیگه م ...

خیلی بده.میفهمم چی میگی.

بنظرم سختترین کار یاد دادن دستشویی و از شیر گرفتنه

وا! چطور براتون مهم نیست خونه نجس بشه! اگر از فرش خیسی به زمین خونه برسه اون قسمت نجس میشه. اونوقت ...

هر کسی یه اعتقاداتی داره عزیزم.😊