2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 25 پست
هرچه زودتر شروع کنین برا از پوشک گرفتن بهتره، الانم صبور باشین 

آره خیلی دیره.

ولی حامله بودم و بعدم نوزاد داشتم سخت بود.

الانم میخوام همه ی راه ها رو امتحان کنم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
آره خیلی دیره. ولی حامله بودم و بعدم نوزاد داشتم سخت بود. الانم میخوام همه ی راه ها رو امتحان کنم

صبور باش عزیزم، و اصلا دعواش نکن. بهش بگو میرم جیش کمک بیا باهم بریم، منم پسرم 20ماهه بود و دخترمم فک کنم 5،6 ماه بود خیلی اذیت شدم ولی ارزششو داشت. البته پسرم خودش خیلی از پوشک بدش میومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باش عزیزم، و اصلا دعواش نکن. بهش بگو میرم جیش کمک بیا باهم بریم، منم پسرم 20ماهه بود و دخترمم ف ...

ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی😘😊

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
قربونت عزیزم انشالله زودتر بگیری ولی اگه گرفتیش اصلا و در هیچ صورتی پوشکش نکن باز

یعنی الانم که دارم یادش میدم هم پوشکش نکنم؟

یعنی الانم که دارم یادش میدم هم پوشکش نکنم؟

من دخترم سه سالش تموم شد دوهفته پیش خاستم از پوشک بگیرمش همکاری نمیکرد شش هفت ساعت خودشو نگه میداشت ولی جیش نمیکرد شوهرم دید سرش جیغ داد میکنم گفت ولش دیگه منم دوباره بستمش😞

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
من دخترم سه سالش تموم شد دوهفته پیش خاستم از پوشک بگیرمش همکاری نمیکرد شش هفت ساعت خودشو نگه میداشت ...

میدونی که عوارض داره؟

دختر من چند وقت بود میگفت دلم درد میکنه دکترش کلی آزمایش براش نوشت بعد گفت چون ایستاده جیش میکنه کریستال های ادرارش زیاد شده و به مرور باعث ورم کلیه و سنگ کلیه میشه.

گفت دختر حتما باید نشسته جیش کنه و خودشو بشوره.

به شوهرت  بگو این دل سوزوندن به ضرر بچه تموم میشه.

میدونی که عوارض داره؟ دختر من چند وقت بود میگفت دلم درد میکنه دکترش کلی آزمایش براش نوشت بعد گفت چو ...

البته بگم هنوز دخترم درست حرف نمیزنه دکترش گفت یکم دیگه باهاش کارکن دوباره شروع کن.ا

بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو‍‍،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!!  اما بدان خدايى هم هست
البته بگم هنوز دخترم درست حرف نمیزنه دکترش گفت یکم دیگه باهاش کارکن دوباره شروع کن.ا

ان شاالله موفق باشی  عزیزم😊

ان شاالله موفق باشی  عزیزم😊

ممنون عزیزم همچنین شما😘