2789

دوستان من خیلی وقته دوست داشتم این موضوع رو اینجا بگم شاید کسی هم به واسطه حاجت روا شد 

راستش من حدودا دوسال پیش که هنوز عضو نی نی سایت نبودم ی بار توی گوگل سرچ کردم ی خانمی نوشته بود من بچه دار نمی شدم و ی شب روحانی محلمون گفت هرکی هر حاجتی به یاد حضرت رباب ی بالشت روی پاش بذاره و یاد بی تابی حضرت علی اصغر گریه کنه اون خانم نوشته بود من این کار رو کردم وتو همون ماه حامله شدم البته اون خانم خیلی دلش شکسته بود و دوسال بود که دنبال دوا و درمان بود و نوشته بود تو همون ماه ی چند نفر امدن در خونشون وازش نذری خواستن واسه حضرت علی اصغر و همونجا اون به دلش افتاده بود که حامله است من این متن رو خوندم البت من مشکل باروری نداشتم ولی به خاطر ی موضوعی کمی بدنم و رحمم ضعیف شده بود و حاملگی پوچ داشتم و خیلی ناراحت بودم بعد از اون حاملگی پوچ بعد از چند ماه اقدام کردمم مجدد و همون ماه مثل اون خانم روی پام بالشت می ذاشتم و به یاد بی تابی حضرت علی اصغر اشک می ریختم گذشت و تو همون ماه ی روز شوهرم از بیرون امد دستش یک جانماز و مهر و تسبیح کربلا بود گفت امروز رفتم بانک تو بانک ی اقایی از کربلا امده بود از اینا پخش می کرد به منم داد من همون جا به دلم افتاد حامله ام و بچه سالمه و به لطف خدا دو سه روز بعد رفتم ازمایش دادم و حامله بودم والان دخترم نزدیک یک سالشه و نکته جالب دیگه اینکه بعدا ی روز نگاه کردم دیدم روز قبل از تولد حضرت علی اصغر به دنیا امده هشت رجب 

خلاصه من همیشه تو مشکلات از اون موقع اینجوری توسل می کنم نمی دونم شما چه برداشتی دارین ولی امیدوارم همتون مخصوصا اونا که منتظره بچه هستن حاجت روا بشن برا منم دعا کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم۵ماه تو اقدام بودم نشد گفتن هم خودم تنبلی دارم هم شوهرم واریکوسل‌ ی شب تو نی نی سایت همین نطلب رو دیدم منتها اون خانم نوشته شیر برای علی اصغر نذر کنید منم روز عاشورا تو مراسم زیارت عاشورا شیر پخش کردم و در کمال ناباوری چند روز بعدش فهمیدم حامله ام.به خیلی ها هم اینو توصیه کردم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

عزیزم من خودم محرم امسال روز مخصوص حضرت علی اصغر رفتم حرم مشکل خاصی نداشتم فقط شوهرم واریکوسل داشت . دست به دامان شدم گفتم مارو به دوا درمون ننداز چون الان پولشم نداریم خیلی سخت میشه و این حرفا بچه های شیر خواره رو هم اورده بودن خیلی دلم شکست بعد دو ماه که رفتیم دکتر دکتر گفت اصلا نیاز به عمل نداره همسرم .چندتا مکمل ویتامینه داد و تموم. 

بعد اون ماه جدی اقدام کردیم و من کلاس خیاطی میرفتم اونجا خانمه گفت یبار سقط داشتم 72 هزار صلوات نذر شهدای کربلا کردم بعد سه ماه باز باردار شدم منم به هوای اون اومدم نیت کردم انجام بدم که دقیقا هزارتا بیشتر صلوات نفرستاده بودم دو روز گذشته بود شانسی فهمیدم باردارم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
😭😭😭پس چرا من بهش توسل کردم حاجتمو نداد

عزیزم حتما صلاحت نبوده ولی نا امید نباش .ایشالا ک ب حق حضرت علی اصغر دامن منو تو هم سبز میشه 

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

منم امسال توسل کردم به علی اصغر و گفتم تاسال دیگه روز خود شیرخوارگان انشاللله باردارشدم ....واسم دعاکنین منم به حاجتم برسم

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن