2789
عنوان

کیا از حضرت علی اصغر برای بچه دار شدن مدد خواستن وبه نتیجه رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 43539 بازدید | 75 پست

رحمتون سرد یا گرم؟

اکثر خانمها اطلاعی درباره سرد و گرمی،تری و خشکی رحم ندارند در طب جدید هم هیچ اشاره ای به اینها نشده حتی یه پزشک کاربلد و حاذق هم هیچوقت نمیاد رحم بیمارشو از لحاظ سردی گرمی و...بررسی کنه. و فقط در طب سنتی این مسائل رسیدگی میشه.

بیشتر سقط ها و ناباروری ها بخاطر سوءمزاج رحمه و اکثر خانمها بدون اینکه از این قضیه اطلاعی داشته باشند ماهها و حتی سالها از داروهای شیمیایی استفاده میکنند و خیلیاشون هم چند باری اقدام به آی یو آی و آی وی اف کرده اند که متاسفانه هیچ نتیجه ای براشون نداشته 

پس:

شما خانمی که داری برای بارداری اقدام میکنی

شما خانمی که سقط داشتی

شمایی که میخوای آی وی اف کنی و ...

اول از همه باید رحمتو آماده کنی تا رحم آماده نباشه سوء مزاجش درمان نشه بارداری سالم رخ نمیده

بیاین لینک زیر صفحه ۱۴ و ۱۵ 

https://ninisite.co/discussion/topic/2501803/منتظران-نی-نی-با-روشهای-سنتی-و-امید-به-خدا?page=14

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 

لطفا برای من وهمه منتطرا هم دعا کنین شما که دلتون پاکه ودعاتون قبوله 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی میشه منم حامله بشم این ماه، منم نذر عالی اصغر شش ماهه میکنم آبگوشت نذری بدم تو محرم سال بعد

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ینی میشه منم حامله بشم این ماه، منم نذر عالی اصغر شش ماهه میکنم آبگوشت نذری بدم تو محرم سال بعد

من معجزه وار حامله شدم و محرم میخوام آبگوشت نذری بدم🥺🥺🥺🥺

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

@h_sadat عزیزم ممنونم که لایک کردی پست قبلیمو، یاد منبود اینجا هم نوشته بودم نذرمو

حالا دیگه با نیت خالص و عاشقانه امسال محرم نذرمو ادا میکنم 

ایشالا خدا به همه یه نی نی سالم بده✨✨

@h_sadat   عزیزم ممنونم که لایک کردی پست قبلیمو، یاد منبود اینجا هم نوشته بودم نذرمو حالا ...

خداروشکر عزیز دلم😍😍

امیدوارم نی نی کوچولوی نازت خوش نام و عاقبت بخیر بشه🤩🤩🤩

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

خداروشکر عزیز دلم😍😍 امیدوارم نی نی کوچولوی نازت خوش نام و عاقبت بخیر بشه🤩🤩🤩

ممنونم گل من😍😍😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕

من معجزه وار حامله شدم و محرم میخوام آبگوشت نذری بدم🥺🥺🥺🥺

الله اکبر😭😭😭 منم از حضرت علی اصغر خواستم قسمش دادم شب علی اصغر لباس سقایی ۶ ماهه رو گذاشتم رو شکمم اشک ریختم ک بهم بچه بده یعنی میشه من تا آخر همین ماه بفهمم حامله شدم ای خداااا😭😭😭😭 سه ساله ک منتظرم داره میشع ۴ سال 😭 دکتر گفته بود مگر معجزه بشه ک طبیعی حامله بشی😭😭😭 یا علی اصغر امام حسین خودت ب تمام اونایی ک بچه ندارن بچه سااالم بده ب منم همینطور🤲🤲 برای توام خیلی خوشحال شدم عزیزم الهی بچت سالم ب دنیا بیاد برای منم دعا کن عزیزم 🙏🥺🥺

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

نذر میکنم حامله بشم بچم سالم بدنیا بیاد سال دیگه لباس حضرت علی اصغر چند دست میگیرم میبرم تو هیئت میدم کسایی که بچه میخوان میدم یا حاجتی دارن میدم بهشون 😭🥺

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
الله اکبر😭😭😭 منم از حضرت علی اصغر خواستم قسمش دادم شب علی اصغر لباس سقایی ۶ ماهه رو گذاشتم رو شکم ...

اشک اومد توچشمام میفهمم چقققققد سخته انتظار، 

الهی امام حسین خودش جواب توسلتو از خدا بگیره 

ان شاالله که میده اگه هم نداد بی تابی نکن، من دقیقا اون ماهی شدم که بیخیالش شده بودم، هرچی بهش فکر کنی بیشتر عقب میوفته حاملگیت 

بسپر به خدا بگو همه چیو💓💓💓💓💓

ممنونم گلم منتظر خبرهای خوشت هستم 

منم منتظر بچه بودم و هستم اینماهم خیلی امیدوار بودم روز اول محرمم روزه گرفتم هدیه کردم به علی اصغر ۳روز زندگیم داره از هم میپاشه شوهرم گذاشتتم خونه مامانم خودش رفته دارن از هم جدامون میکنن میشه برام دعا کنید امروز پریود شدم کلی امیدوار بودم شاید بخاط بچه زندگیم نپاشه ولی نشد دلم خیلی شکسته ولی انگار هیچ کس من و نمیبینه به هرکی بگین توسل کردم فقط میخوام مشکلم حل شه برگردم سر خونه زندگیم دلم برای شوهرم تنگ شده دعا کنید علی اصغر نزاره زندگیم از هم بپاشه تورو خدا دعام کنید

خدایا دیگه بچه نمیخوام شوهرم و زندگیم و بهم برگردون دلم شوهرم و میخواد خدا یا کمک کن جدا نشه ازم تورو خدا دعام کنید  
اشک اومد توچشمام میفهمم چقققققد سخته انتظار،  الهی امام حسین خودش جواب توسلتو از خدا بگیره&nbs ...

نمیتونم دیگه آخه منم دوس دارم مادر بشم ای خدااا😭😭😭

بخدا چندین ماه بیخیال شدم بیخیال بیخیال اما نشد ک نشد نمیشه ک نمیشه من چیکار کنم😭😭😭 ای خدا،خدا خودش میدونه که ن پول هزینشو دارم ک برم برا ای وی اف نه دوس دارم که برم گرفتار بشم تو بیمارستانا خیلی دکتر رفتم گفت فایده نداره باید بری ای وی اف کنی😭😭😭 متوصل شدم به جوادالئمه از امام رضا خواستم اما قربونش برم بازم نشد دیگه تو این شبا از شب اول محرم از حضرت علی اصغر خواستم دیگه همه امیدم ب اونه ک برام معجزه کنه آخه برا اونا ک معجزه کاری نداره معجزه رو گذاشت برا ما و امثال ما که طبیعی باردار نمیشن😭😭😭😭😭😭 ای خدا دیگه طاقت ندارم داره هی سنم میره بالا و بدون بچه دارم میگذرونم😭😭🥺🥺 دیشبم خواب دیدم رفتم ببخشید دسشویی یهو یه جنین اومد افتاد دیدمش قشنگ دست و پا داشت دیگه نمیدونم چی میشه تعبیرش بیدارشدم زود

توروخدا برام دعا کن 😭 یا علی اصغر ناامید از در خونت ردم نکن 

منم منتظر بچه بودم و هستم اینماهم خیلی امیدوار بودم روز اول محرمم روزه گرفتم هدیه کردم به علی اصغر ۳ ...

😭😭😭😭😭😭😭 ای خداااااا هرکی یجور گرفتاره آدم درد خودش یادش میره الهی ب حق ناله های دل خانوم زینب کبری به حق گلوی بریده آقا امام حسین ب حق دستای بریده آقا ابلفضل زندگیت سروسامون پیدا کنه عشق بین تو همسرت انقد زیاد بشه ک هیچکس نتونه جداتون کنه الهی ب حق علی اصغر خدا دامنتو ب زودی سبز کنه توام اگه دلت شکسته برا من دعا کن من این ماه حامله بشم 🥺