2777
2789
عنوان

دوستان كيا اسليو معده انجام دادن ،لطفا بيان از تجربه هاشون بگن🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 167971 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدفت از گفتن این چرت و پرتای دروغ چیه آخه احمق مگه میشه ادم تا اخر عمر اب و ابمیوه بخوره گاگول من خو ...

عزیزم میشه از عملت بگی؟چند کیلو کم کردی؟درد داشت؟پشیمون نیستی؟من یه چاق خسته هستم😭😭😭

خب چون انجام دادن و نمیخوان جلو بقیه بگن کارشون اشتباه بوده یا پشیمونن همین زندایی خود من ریزش موی ش ...

بابا کشورهای دیگه ام انجام میدن شما آمریکا رو ببین بیشترین چاقی دنیارو داره و بیشترین آمار جراحی لاغری و ..... اسلیو معده در برخی شرایط لازمه بعضی افراد واقعا با رژیم و ورزش لاغر نممیشن و اسلیو معده تنها راه حلشونه

عشقم عمل کردید؟ 

سلام عزيزم 

سلام به شما و همه دوستاني كه پيام دادن و من تازه ديدم.

بله عزيزم من اسفند ٩٧ اسليو كردم .

مرداد ماه ٩٨ هم كيسه صفرام رو در اوردم .

٦ ماه اول ٣٥ كيلو كم كردم و كلا روي ٦٠-٦٢ كيلو بودم و خيلي راضي بودم.

تا پارسال كه باردار شدم و تا زمان زايمان شدم ٧٢ كيلو .فروردين امسال فارغ شدم و بعد از زايمان شدم ٦٧ كيلو .

الان ولي ٦٨-٦٩ هستم .چون ميخورم و رژيم نگرفتم بعد از زايمان ولي هنوزم راضي هستم .

سلام عزیزم یه سوال چرا کیسه صفرا در اوردی ربط داشت به عملت

سلام گلم 

بله زماني ك تو مدت زمان كم وزن زيادي كم كني صفرا سنگ ساز ميشه .من دكترم براي اينكه اين اتفاق نيفته بهم دارو داده بود اما من خيلي مرتب مصرف نكردم .

حالا ممكنه با رعايت كردن رژيم غذايي و همزمان داشتن سنگ صفرا هم نيازي به دراوردن صفرا نباشه اما براي من چون سنگ ريزه بود و دل درد هاي شديد ميگرفتم ديگه جراحي كردم صفرامو.