2777
2789
عنوان

روز اولی هست که ترک کردم درد دارم کمک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4722 بازدید | 73 پست

اينجارو بگو ني ني يار پاكت كنه كلا ديگه راحت شي 😂😂

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞
کتاب میخوندم از یسال پیش شروع کرده بودم ولی نمیتونستم دل بکنم . دیگه دیشب فوقع فی ما وقع شد 😢

همین ک پاکش کردی نصف راها رفتی...از گوشی دورباشی کم کم از سرت میفته...به هیچی هم عادت نکن کلا دل کندن از چیزایی ک وابسته ای سخته

میشه برام دعا کنی😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا وقیح تا حالا تو اینستا دست کم ۱۰۰ تا ازت برداشته یکی هم اینجا برداره چی میشه آخه😉😉 بفرس ع ...

نه گلم ناشناس اد نمیکردم اکثرا هم شهری هام بودن . ولی در کل کارم صورت خوشی نداشت . دیشب به این فک کردم که اگه یه مرد متاهل ببینه عکسامو و هوایی شه زنش حلالم نکنه دودمانم به باد خواهد رفت . همبن یدونه حرف تلنگر شد پوکوندم 

هیچ  
هی یساله هر روزمیگم دلیت اکانت میکنم بعد پشیمون میشم میگم نه حالا بذار بمونم . دیدم داره درد سر میشه ...

گوشیتو بفرس ب این ادرسی ک میگم لیلا خیابون بهار کوچه اردیبهشت پلاک۱۹خودتم یه ساده بخر

هلن ۷۸‌هسدم کاربریم ترکید   کثافطا گولم زدن😂
هی یساله هر روزمیگم دلیت اکانت میکنم بعد پشیمون میشم میگم نه حالا بذار بمونم . دیدم داره درد سر میشه ...

عزیزه شاخ یه چندتا ازاون عکسای هنریتو بزار مام ببینیم جای دوری نمیره.اینهمه کل جهان یه کمم نی نی سایت...

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
بازم میری معلومه😐

میدونی گلم ؟ من پیج های بدرد بخور زیاد داستم . کلی پیج طنز ، پیج های نی نی ها ، دابسمش ها . بیشتر دلم تنگ اونا میشه . شاید بقول تو رفتم یروز ولی این سری با یه اسم ناشناس و بدون عکس که مزاحمتی واسه کسی ایجاد نکنم 😔

هیچ  

اون زمان که این همه شاخ نبود تو فضای مجازی، من خسلی دنبال کننده داشتم، وخیلی برا خودم معروف شده بودم، اماهمرو تو یک آن به فنا دادم اولش یکم سخته اما خوب میشی منی که کلی فالور داشتم الان یه صفحه دارم فقط چهل تا دنبال کننده دارم اونم بعد چند سال زدم، تازه اونم کل دوست وفامیلام، خیلی گلچین، هرکی منو وعکسامو میبینه میگه چرا صفحه نداری ولی خودم خیلی راضی ام، من اون عکسارو برا دل خودم میگیرم نه برای دل کسی پس لازم نیست ببینن

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔بستن

دقیقا میفهمم حال الانت چیه منم یسر تلگرلمنو دیلیت میکردم ولی باز روز بعدش نصب میکردم الانم هنوز درگیرشم خیلی باید ارادت قوی باشه بتونی از پسشون بربیای لامصب کرم بدجوری داره

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    
میدونی گلم ؟ من پیج های بدرد بخور زیاد داستم . کلی پیج طنز ، پیج های نی نی ها ، دابسمش ها . بیشتر دل ...

یه دنیا لایک واسه امضات😔

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
نه گلم ناشناس اد نمیکردم اکثرا هم شهری هام بودن . ولی در کل کارم صورت خوشی نداشت . دیشب به این فک کر ...

خب پس منم دیگه اصرار نمیکنم انشالله که تو راهی که انتخاب کردی بهترینها برات اتفاق بیافته،تو لایق بهترینها هستی🌹🌹🌹🌹🌹عاقبت بخیر بشی گلم😘😘😘😘😘

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...