2777
2789
عنوان

نارضایتی خانوادم واسه ازدواج

1074 بازدید | 145 پست

سلام دوستای گلم

من تازه عضو این سایت شدم

ازتون راهنمایی میخوام

5ساله با یه اقا پسر آشناهستم و باهم دور از چشم پدرومادر در ارتباطیم. اومدن خاستگاری و حدود سه ساله که رفت و امد خانوادگی داریم.. اما بدلیل تفاوت فرهنگ و یسری دلیلای دیگه خانوادم مخالفت کردن و بعد این همه مدت جواب رد دادن. من مطمعنم که میتونم با ایشون خوشبخت شم اما خانوادم لج کردن و موافقت نمیکنن. هرراهی بود رو امتحان کردیم اما نتیجه نداد. بنظرتون بهشون بگیم که این همه مدت در ارتباط بودیم و به نوعی مجبور شن اوکی بدن؟ 

ابن تنها راهیه ک برام مونده....

کمکم کنید دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم ولی یه چیزو خوب میدونم پدر مادرت بهتر از تو میتونن تصمیم بگیرن الان عاشقی دو سال دیگ فارغ&n ...

متاسفانه باهم رابطه داشتیم 

نمبشه جدا شم ازش

بگین چجوری راضیشون کنم

ایا این راهی ک گفتم خوبه؟؟

سلام من هم الان مشکل شمارو دارم ولی با تفاوت اینکه رفت وامد نکردیم وووووو😞😞😞😞😞😞😞😞😞

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
متاسفانه باهم رابطه داشتیم  نمبشه جدا شم ازش بگین چجوری راضیشون کنم ایا این راهی ک گفت ...

من هم الان مشکل شمارو دارم ولی ما رفتووامد خانوادگی نداشتیم بقیه ی چیزا مثل شماست😞😔

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
من هم الان مشکل شمارو دارم ولی ما رفتووامد خانوادگی نداشتیم بقیه ی چیزا مثل شماست😞😔

فکر میکردم فقط خودم تو این شرایط وحشتنااااکم

امکانش هس از طریق آیدی تل یا.... باهم در ارتباط باشیم؟

متاسفانه باهم رابطه داشتیم  نمبشه جدا شم ازش بگین چجوری راضیشون کنم ایا این راهی ک گفت ...

وای خدا واسه چی رابطه داشتی اخه که مجبور شی زنش شی اه اعصابم خورد شد حالا که اینجور یواشکی به مادرت بگو حامله ام بگو اگه به بابا بگی خودمو میکشم ابروتون میره مادرتم باباتو راضی میکنه 

سلام من هم الان مشکل شمارو دارم ولی با تفاوت اینکه رفت وامد نکردیم وووووو😞😞😞😞😞😞😞😞😞

عزیزم مشکل خاصی برای خودت بوجود اومده؟

من که بوجود اومده ولی به غیرازاین من واقعا عاشقشم😞😔😔😔😔💔

اگه اینو بگی با خانوادت باید منتظر برخورد های بد از جانبشون باشی و  اگر هم قبول کنن از ترس ابروشونه و هیچوقت اقا رو درست و حسابی قبول نمیکنن و دل چرکی میشن ازش

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
فکر میکردم فقط خودم تو این شرایط وحشتنااااکم امکانش هس از طریق آیدی تل یا.... باهم در ارتباط باشیم؟

تایپک منو بخون گلم من دیشب بخاطر همین عضوشدم وگرنه یکساله خواننده خاموشم