2777
2789
عنوان

نارضایتی خانوادم واسه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 145 پست
دلم میخواد باهات حرف بزنم خیلی شرایطمون مث همه هیچ راهی نیس؟ حتی اینستا؟

من ندارم ایسنتا وتل گلم ازطرف عشقم محدودم به این چیزا ...الانم نمیدونم اینجا اومدم میفهمه😞😞

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
لو نده ...من باتوجه به سختی ها وزجرهایی که کشیدم شک کردن که چرا پایبند ایشونم ولی کتمان کردم چون مید ...

خخخخ بخدا مثل من

تاحالا چندبار قسمم دادن که باهاش درارتباطی یانه

مجبور شدم دروغ قسم بخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدونم ایقد سختی کشیدم که دیگه نمیتونم تحمل کنم رفتاراشونو جیکار کنم😢

از ترفند فراراستفاده کن

فرار نکنی خودتو بدبخت کنی بگو یا موافقت کنین یا فرا میکنم.بازم میگم فرار کنی همه پل ها روزهای میکنی

چون رابطه داشتی میگم.وگرنه پدرمادر ازهمه بهتر صلاح میددنن

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

من کار به مشکلی که برای خودم بوجوداومده ندارم 

چون من واقعا دوستش دارم وعاشقشم

امیدم به خداست که منو بهش برسونه

به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
خخخخ بخدا مثل من تاحالا چندبار قسمم دادن که باهاش درارتباطی یانه مجبور شدم دروغ قسم بخورم

لو نده

دلایلشون منطقیه؟؟؟

کلا تو ایران پدر مادر فرزند رو مایملک خودشون میدونن

از ترفند فراراستفاده کن فرار نکنی خودتو بدبخت کنی بگو یا موافقت کنین یا فرا میکنم.بازم میگم فرار کن ...

اوهوم اره باید با خودکشی و فرار بترسونمشون

اما یکبار گفتم خودکشی میکنم.. بیشتر اذیتم کردن. گفتن هنوز بچه ای ک میخوای اینکارو کنی

پس تصمیم هم احساسی بوده

ادم عشقشو چزا باید محدودکنخ؟

چون دوره یکم حساس تره من تو شهرخودمونم اون تو سهری که کار میکنه....کنارش باشم مشکل نداره ولی دورباشم یکم سختگیر تره

وای خدا واسه چی رابطه داشتی اخه که مجبور شی زنش شی اه اعصابم خورد شد حالا که اینجور یواشکی به مادرت ...

😐😐😐😐😐

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
من کار به مشکلی که برای خودم بوجوداومده ندارم  چون من واقعا دوستش دارم وعاشقشم امیدم به خداست ...

انشاللله که بهش برسی

تاپیکتو چجوری باید پیدا کنم گلم

اوهوم اره باید با خودکشی و فرار بترسونمشون اما یکبار گفتم خودکشی میکنم.. بیشتر اذیتم کردن. گفتن هنو ...

عزیزم من که از روز قبل ۲۲بهمن تاامروز فقط چهارتاوخرما خوردم ویکم اب خدا منو نگه داشته حال روحی بد ولی کارم پیش نرفته که