2777
2789
عنوان

کی مثل من دختر فضول داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دو من ۲۲😁

آفرین بهت 

برو یه کتاب بچه داری بخر ، مشاوره بگیر ، در عجبم یه آسیاب برقی ۱۰۰ تومنی میخرین تا دفترچه راهنماشو تا ته نخونین حاضر نیستین بزنین برق ، بدون کوچکترین اطلاعاتی چطوری بچه دار میشین شما ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
نه ولی بهداشت گفت مشکلی نداره  ولی باز ببرینش دکتر که عقب نمونه دیروز خواستیم ببریمش دکتر نبود ...

خوبه.مشاور هم برین.ممکنه ایراد از برخورد خودتون باشه.

شاید میفهمه شما چی میگین.ولی لج میکنه.

برادرزاده منم 6 سالشه اونجوری فضوله😂😂😂😂 هر چی تو خونشون میشه میاد به ما میگه مامانش سپرده بود ح ...

شما کاری نداری؟از ادمایی که حرف از بچه میکشن متنفرم 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خانوم دعوا داری 😈

عزیزم شما مالک بچه نیستی که هر کاری دلت خواست باهاش انجام بدی ، وظیفه داری درست برخورد کنی و درست تربیت کنی تا فردا برای خودش نشکل پیش نیاد تا برای جامعه هم مشکل ایجاد نکنه ، با مادری که بچه دو ساله رو که هنوز حرف نمیزنه میزنه ، زبان بچه خودش رو درک نمیکنه و توقع داره اون حرفش رو بفهمه ، چطور باید حرف بزنم تا دردش بیاد ، تا به خودش بیاد ؟ 

عجیب ترین تاپیکی که تا بحال دیدم اینه ، یکی از برادرزادش حرف میکشه و به بچه ۶ ساله میگه مادرت دروغ میگه خودش هم هنرمندانه میخنده ، اینم از شما . 

خواهرانه بهت میگم با روشی که در پیش گرفتی به زودی برای خودت و بچت مشکل ایجاد میکنی ، مطالعه کن و کمک بگیر . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .