2777
2789
یازده ملیون و نهصد 

خوب شده .ولی من طرح النگو های زیر خاکی رو میپسندم.اینا زود بد رنگ میشن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘

خوشکله، ولی بیشترش نکن. بعدشم به نظر من فقط تو مجلس دستت کن بعد بیار بیرون

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه عزیزم ولی فکرکنم فلش زدی عکس گرفتی بد افتاده وگرنه مدلش خوشگله مبارکه

اینم بدون فلش

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
دیگه خریدی دیگه چی بگیم.  اصلا میخوای بگم پز نده ! 😂🌹

خخخ فدات عشقی ابجی

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

خیلی  قشنگه با دل خوش دستت کنی😍😘

عزیزم منم طلا یه گرم هم ندارم  

ولی یکی طلا میخره من بیشتر از اون ذوق میکنم 

فقط اینم بگم  چقد مهربونی  ایشاالله  بیشتراز ۶ تادیگه دستت کنی

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
مبارکت باشه انشالله به خوشی استفاده کنی،دست راستت هم رو سر من انشالله خدا به منم روزی بده بخرم

قربونت ایشالاه 😂😂النگوهام دست چپمه😂😂😂

آخ قربون دهنت بنظر منم النگو پير زنيه  حالا هي بريزين سرم ريپلاي كنين برام مهم نيس و نظرم عوض ...

نه ریختن سرت یه ندا بده خودم میام دفاع می کنم 

فقط یه سری النگوهای خاص مثل دستبندهای النگویی خیلی شیک که در عین حال ظریف هم باشند برای سن جوانی قشنگه 

مبارک باشه خوشگله اصلا نمیدونم چرا هر مدل اانگویی ادم میخره بهد چند وقت دل آدمو میزنه منم چند روز پی ...

اره منم النگوهام دلمو زده با اینکه قشنگه.کاش پول ساخت دیگه کم نمیکردن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘
عزیزم چقدر شد 3 تاش؟؟

یازده ملیونو نهصد تومن