2777
2789
قشنگه.چند؟

یازده ملیون و نهصد 

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب النگو فقط سليقه يه سري افراد خاصه !

چ افرادی؟؟🤔🤔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

Dalil nadare inghad baraye karat be digaran tozih bedi,man alangoo hich vaght doost nadashtam vase hamin Aslan nemidoonam chi be Chiye ,khodet hatman dastesh dashti o in mohemtarine,pas mobaraket Bashe golam,be shadi o hale khoob Hamishe dastet konishoon

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
اول این که مبارکت باشه و به شادی استفاده کنی  ولی من کلا النگو را برازنده یه خانوم شیک و جوان ...

آخ قربون دهنت بنظر منم النگو پير زنيه 

حالا هي بريزين سرم ريپلاي كنين برام مهم نيس و نظرم عوض نميشه😂

قشنگه ولي چون ازش زياد تو بازاره من بودم نميخريدم

مجبور بودم عروسی هست بخاطر این

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

خوبه قشنگه. ولی ۶ تا زیاده.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
فدات مرسی قابل نداره

مبارک  به سلامتی

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

عزیزم خیلی قشنگه جدی میگم. بعد اونا که میگن کلفته ال و بل چون حودشون نمیخرن اینو مطمعن 

باش من که هر جای با کلاس رفتم طلای زیاد النگو دیدم تو مجالسه البته

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره