اول بزنید رو تصویر که کیفیتش خوب بشه بعد نظر بدین مرسی . قصدم پز دادن یا ناراحت کردن خواهرایه گلم نیس عید عروسی پسر عموم هس بخاطر این خریدم سه تاشم ایشالاه عقد گفته شوهرم میخره .❤ . خواهرایی که ندارن ایشالاه اونام مثل من میخرن الاهی امین ..... 😘
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی قشنگه با دل خوش دستت کنی😍😘 عزیزم منم طلا یه گرم هم ندارم ولی یکی طلا میخره من ...
فدات شم ایشالاه خودت بهتر از اینایی که داریمو بخری الاهی امین
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
اره رفتم دیدم سفیدش به بدل میزد،زردشم خیلی بد بود تصمیم گرفتم دورنگ بگیرم مرسی عزیزم باشه حتما به نظرت فکر میکنم❤
شما گرمی چند گرفتید ای خدا یکی به طلا بگه به کجا چنین شتابان
من گرمی سیصدو هفتادو پنج تومن خریدم دوهفته پیش خریدم عزیزم الان خیلی گرون شده
مرسی عزیزم،بنظرت اون ۴تا سفید رو بدم آبکاری زرد کنم همشون یه دست زرد بشن بهتر نمیشه؟اینجوری دورنگ حس ...
به من باشه بده همه رو سفید کنن عاشق سفیدم من مال جارینم مثل مال شماس دوتا زرده سه تاسفید ترکیب خوبی داره خوشگلن