2777
2789
عنوان

خونه تکونی بی حالا....زرنگها انرژی بدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 123 پست
شماها چه جور انرژی داریدچرا من این همه بی حالم

قبل ازشروع کار دوش بگیر به خودت برس اهنگ شاد و مثبت بذار مولتی ویتامین بخور واسه خودت تنقلات بخر بذار کنار که وسط کار بخوری سرحال بشی 

به ازای هر 25 دیقه کار 5 دیقه استراحت به خودت قول بده تو اون 25 دیقه به هیچی جز اون کار فکر نکنی 

هرچیزی که حواستو پرت میکنه مثه گوشی رو کاملا خاموش کن بذار کنار

دو روز کامل وقت بذار فقط واسه جدا کردن وسایل غیر کاربردی 

به جای اینکه بر اساس فضا کار کنی بر اساس موضوع کار کن مثلا همه لباسا رو بریز بیرون ببین کدوماشو لازم نداری و خیلی وقته استفاده نکردی بذار تو یه مشما بذار کنار

بعد برو سروقت لوازم ارایشی بهداشتی و اکسسوری ها...کتابا...ظروف....

به همین ترتیب پیش برو تا همه خونه پاکسازی بشه

وقتی خونه خلوت باشه و فقط وسایل کاربردی تو خونه باشه مرتب کردن و تمیز کردن هم راحت میشه

اگه دلت نمیاد وسایلتو دور بریزی اول بذارشون یجایی ک تو چشم نباشه مثه انباری بعد چند ماه برو ببین کدومشونو مطمئنی میتونی بندازی بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه غیر از بی حالی از وسایلم از مدل خونم خوشم نمیاد مبلام قدیمی فرشهام قدیمی شدن خونمم بزرگ ...

یه خونه قدیمی تمیز بهتر از یه خونه قدیمی کثیفه

اگه میتونی یه تغییراتی بده مثلا مبلا رو تعمیر کن رنگش کن روکششون و عوض کن یا کوسناشونو عوض کن 

گلای طبیعی بخر بذار خونه

الان یه فرش 6 متری 1.5_2تومنه ولی روفرشی ترک 100 تومنه هم کش داره جابجا نمیشه هم طرحاش خوشگله

خورد خورد کار کن و از جاهایی ک بیشتر تو چشم هست و بیشتر نیاز ب تمیزی داره شروع کن قرار نیس تا عید ه ...

سلام دیوار گچی پذیرایی رو میشه تمیز کرد؟ ممنون میشم بگین چطوری

کلا خالی کنم پذیرایی رو برای تمیز کردن دیوار؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
قبل ازشروع کار دوش بگیر به خودت برس اهنگ شاد و مثبت بذار مولتی ویتامین بخور واسه خودت تنقلات بخر بذا ...

لطفا منم راهنمایی کنین

من دوست دارم خونم خلوت باشه ولی میگم چیزی بندازم دور بعد باید هزینه کنم بخرم دوباره  پول هم که نیست برای همین نگه میدارم خیلی چیزهارو

بیشتر چون وضع مالی خوبی نداریم ونمیتونم بخرم جایگزین کنم ترجیح میدم نگه دارم مثلا لباس 

اگه پولدار بودم دیگه از دور انداختن وسایل  نمیترسیدم که بعدا لازمم میشه چون اگه لازم میشد میخریدم دوباره

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

من در ادامه اونايي كه قبلا گفتم

يخچال فريزر رو پاك كردم

شوهرمم هود و گاز و شيشه ها و پرده ها رو پاك كرد

يه كم استراحت كنم 

پاك كردن و تميز كردن در كابينتا و شستن كف اشپزخونه مونده

خدا بخواد داره تمام ميشه كارامون

خدايا خودت حافظ پسرم باش

منم كلي هم شيشه و پاكت پلاستيكي خالي ريختم دور فعلا

البته تابستون يه سري لباس دادم رفت الانم چند جفت كفشي كه نميپوشم دارم ميريزم بره

قصد دارم دستمالاي اشپزخونه هم كه خيلي استفاده كردم بريزم دور

خدايا خودت حافظ پسرم باش

خانمها من يه تصميمم گرفتم

حين تميز كاري يخچال فريزر به دهنم رسيد

من نون رو هميشه برش ميزنم ميزارم تو پلاستيك تو يخچال اينطوري هربار اندازه اي كه ميخوام در ميارم

كلا يه طبقه فريزر مال نونه چون نونوايي نزديكمون نيست و ما چند روز يه بار نون ميخريم

الان ديدم اخرش از تو پلاستيك خورده نون ميريزه فكر كردم يه باكس پلاستيكي در دار كه كيپ شه بخرم اندازه همون طبقه كه نونا رو بزارم توش هم تميز تره هم مدام نبايد پلاستيك دور بريزم هم ديگه چند روز بگذره بوي مواد فيريزر رو نميگيره

خدايا خودت حافظ پسرم باش
لطفا منم راهنمایی کنین  من دوست دارم خونم خلوت باشه ولی میگم چیزی بندازم دور بعد باید هزینه کن ...

ببين من ميگم چيزي كه يه سال تا يك سال و نيم استفاده نشد ديگه قرار نيست استفاده بشه

پس ميريزم دور يا اگه قابل استفاده است ميدم به كسي

اما چون شوهرم حساسه اصولا يك سال و نيم بشه و چيزي رو نپوشه ميزارم تو از اين باكساي پارچه اي تو بالاي كمد ديواري اگه شش ماه گذشت و سراغشو نگرفت ميندازم بره😆

خدايا خودت حافظ پسرم باش
ببين من ميگم چيزي كه يه سال تا يك سال و نيم استفاده نشد ديگه قرار نيست استفاده بشه پس ميريزم دور يا ...

چقد کارت خوبه افرین بر تو ولی من....

همش از دور ریختن میترسم😞😞😞

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خانمها من يه تصميمم گرفتم  حين تميز كاري يخچال فريزر به دهنم رسيد من نون رو هميشه برش ميزنم م ...

خیلی کارت خوبه منم باید همین کار رو بکنم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
سلام دیوار گچی پذیرایی رو میشه تمیز کرد؟ ممنون میشم بگین چطوری کلا خالی کنم پذیرایی رو برای تمیز کر ...

فقط دستمال خشک حالت گرد گیری

همین

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
من در ادامه اونايي كه قبلا گفتم يخچال فريزر رو پاك كردم شوهرمم هود و گاز و شيشه ها و پرده ها رو پا ...

مگه باردار نیستی

انقد کار نکن

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.