2777
2789
عنوان

خونه تکونی بی حالا....زرنگها انرژی بدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 123 پست
برعکس شما من عاشق پرت کردنم یعنی یه لذتی داره واسم که نگو حتی اگه شیشه خالی یا یه ورق قرص خالی باشه. ...

دقیقا تنها علت دوست داشتن عیدم این پرت کردن وسایل هست.. من حتی میرم خونه مامانم هم یواشکی پرت میکنم😁😁

بچه ها من تو یخچالم خیلی خیلی دارو دارم بنظرتون چیکارکنم همش سرماخوردگیو قطره های بچه و .....

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی نمیتونم نمیدونم این چه دردیه اخه

منم نمیتونستم قبلا دلت رو بزن به دریا بده بره 

باور کن میتونی....چون من راه تو رو رفتم میدونم خیلی راحت میشی بعدش

اصلا هم غصشون رو نمیخوری...البته چیزایی رو که استفاده نداری  رو میگم

الان من اصلا نبودشون رو حس نمیکنم 

بچه ها من تو یخچالم خیلی خیلی دارو دارم بنظرتون چیکارکنم همش سرماخوردگیو قطره های بچه و .....

تو یه ظرف جدا بزار که یخچالت مرتب باشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
افرین به این همه انرژی وافرین به شوهرت که کمکت هست

خدا خيرش بده البته وظيفه اشه

من گفتم يا بايد دو سه روز كارگر بگيرم كه ١٠٠-١٥٠ ميشه

اونم گفت من خودم كارگرم خودم ميكنم😬

خدايا خودت حافظ پسرم باش
ما اول فرشارو داديم بيرون شستن من اتاق خودمونو خودم كمي تميز كردم كمدا و كشوها رو يه كوچولو هم تغي ...

چند روز فرق داره تیکرمون و من هنوز کلی کار دارم و کمک هم ندارم شوهر من خسته میاد خونه نمیتونه کمکم کنه کارگرم هرکاری میکنم حوصله ندارم بیارم خونه هرسال میگم کارگر میارم و هر سال نمیارم😑

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
برعکس شما من عاشق پرت کردنم یعنی یه لذتی داره واسم که نگو حتی اگه شیشه خالی یا یه ورق قرص خالی باشه. ...

وااای من کلکسیون شیشه خالیم اصلن اشغال جمع کنم یادم بده

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
تو یه ظرف جدا بزار که یخچالت مرتب باشه

باشه مرسی 😘

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
چند روز فرق داره تیکرمون و من هنوز کلی کار دارم و کمک هم ندارم شوهر من خسته میاد خونه نمیتونه کمکم ک ...

وااای من توام یا تو منی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
وااای من کلکسیون شیشه خالیم اصلن اشغال جمع کنم یادم بده

آدرس یع تاپیک گذاشتم یه سر بزن

فقط باید دل بکنی و پرت کنی اینقدر خوبه که نگو...فقط هی نگی شاید یه روزی به دردم خورد و اینا

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

منم مثل خودتم استارتر

اما پذیراییمو جابجا کردم ی گردگیری میخاد

پرده هامو ۱۵ اسفند میدم خشکشویی با دوتا پتو 

۲۰ اسفندم مبلامو میان میشورن

فرشمم تابستون فقط ۴تا پادری و فرش اشپزخونس ک اقای همسر میشوره 

کابینتامم توشو تمیز نمیکنم مهر تمیز کردم چون عمل کردم نباید سنگینی جابجا کنم و زیاد کار کنم فقط روشونو میکشم ‌و ی کم مرتب میکنم 

کمددیواری و میز ارایشم امروز تمیز میکنم

خدا خيرش بده البته وظيفه اشه من گفتم يا بايد دو سه روز كارگر بگيرم كه ١٠٠-١٥٠ ميشه اونم گفت من خود ...

کاش شوهر منم اینو بگه 

میگه کارگر بگیر من نمیتونم...

منم با کارگر راحت نیستم نمیدونم چرا نمیتونم سختم میاد

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خدا خيرش بده البته وظيفه اشه من گفتم يا بايد دو سه روز كارگر بگيرم كه ١٠٠-١٥٠ ميشه اونم گفت من خود ...

احسنت به همسرت....من شوهرم دست به سیاه وسفید نمیزنه ماشینشم من تمیز میکنم😞😞😞

کاش شوهر منم اینو بگه  میگه کارگر بگیر من نمیتونم... منم با کارگر راحت نیستم نمیدونم چرا نمیت ...

دقیقا منم نمیتونم کارگر بگیرم