2777
2789
عنوان

خونه تکونی بی حالا....زرنگها انرژی بدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 123 پست

شماها چه جور انرژی داریدچرا من این همه بی حالم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
نه به خودت روحیه بده من هرسال خیلی باذوق و با انرژی خونه تکونی میکردم در ضمن اگه شروع کنی انرژی میگ ...

میدونی چیه غیر از بی حالی از وسایلم از مدل خونم خوشم نمیاد مبلام قدیمی فرشهام قدیمی شدن

خونمم بزرگ وقدیمی حالم بد میشه

دلم خونه جدید با وسایل شیک میخاد

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كارگر بگير اما بايد خودت بالاسرش وايسي بش بگي چكار بكنه بعضيهاشون همش زير كار در ميرن و خوب كار نمي ...

همون حوصله میخواد همش بگی دیگه😫

دیگه به این نتیجه رسیدم کم کم کارامو میکنم زیادم امسال به خاطر شرایطم سخت نمیگیرم تا اینجاش که داخل کابینتا رو تمیز کردم مشکلی نداشتم 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
میدونی چیه غیر از بی حالی از وسایلم از مدل خونم خوشم نمیاد مبلام قدیمی فرشهام قدیمی شدن خونمم بزرگ ...

دقیقا حس کردمااااا

ولی بازم تمیز که میکنی همون وسایل کهنه هم بهتر دبده میشن

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

من شاغل هم بودم تااول اسفند خونه تکونی تموم میکردم

ادم انرژی میگیره دورش تمیز باشه

ی بسم الله بگو شروع کن

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
دقیقا حس کردمااااا ولی بازم تمیز که میکنی همون وسایل کهنه هم بهتر دبده میشن

جدی راست میگی نمیدونم دلیل بی حالیم کهنه بودن وسایلمه یا تنبلیه خودمه

من شاغل هم بودم تااول اسفند خونه تکونی تموم میکردم ادم انرژی میگیره دورش تمیز باشه ی بسم الله بگو ...

دعاذکن انرژی بگیرم

فک میکنم همه تو خونه های شیک و...

ولی من....😞😞😞خونم چهارصد متره قدیمی بزرگ سه تا بخاری داره بکوب کار میکنه ولی سرده اشپز خونم بزرگ وسرد والبته کثیف شما جای من بودین حال داشتید....هفت هشت تا فرش با یه عالمه موکت یه عالمه پرده.... یه عالمه کار تازه هزارتا سوراخ داره که واسه خونه تکونی پدر ادم در میاد

وااای یه عالمه شیشه پاک کردن

شما بگید من چه کنم

کارگر هم نمیتونم بگیرم😵😵😵😵😵

اتاق خوابا و اشپزخونه تموم شده

افرین به انرژی وپشتکارت

منم هیچ وقت انرژی ندارم همش کسلم خسته ام ضعف وسرگیجه دارم.چیکارکنم؟

اخ منم فقط ترجیح میدم بخوابم ویا گوشی