2777
2789
عنوان

خونه تکونی بی حالا....زرنگها انرژی بدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 123 پست

از خونم بدم میاد 😪😪😪😪😪

کی مثله منه عایا کی؟؟؟؟؟

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
من چون بچه کوچیک دارم با شوهرم ۵شنبه یکی از اتاقارو تموم کردیم بعد هفته بعد اون یکی .اشپزخونم خودم

افرین به تو وهمسرت

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست خودم نیس.همش دلشوره وتپش دارم.یک سال هم داروی افسردگی استفاده کردم ولی نمیشه.

اخی چرا گلم

من هیچی نمیتونم بریزم دور  دورو برم پر اشغال😞😞😞

پس کارت در اومده 

اگه میخوای خونت همیشه تمیز باشه باید هر ماه این سه مرحله رو انجام بدی:👇👇👇

1.همه وسایل غیرکاربردی رو از خونه بیرون کن

2.واسه وسایل کاربردی جای مناسب پیدا کن

3.خریداتو مدیریت کن

از وقتی دخترم بدنیا اومده اینطوری شدم.۳ساله خسته شدم از دستت خودم بخدا توان هیچ کاری رو ندارم.یکم که ...

چرا اخه غذا خوردنت چه جوریه فک کنم خیلی ظعیفی

پس کارت در اومده  اگه میخوای خونت همیشه تمیز باشه باید هر ماه این سه مرحله رو انجام بدی:👇👇👇 ...

مشکلم همینه هیچکدوم از این مراحل رو انجام نمیدم هرچی بخرم بازم کهنه رو نگه میدارم

نه خوبه ۶۲ کیلوام.ویتامینای خارجی ام استفاده میکنم.ولی موقع کار اینطوری میشم.

موقعه کار یه چیز بذار دم دستت بخور مثله نخودچی وکشمش...انجیر خشک....انواع مغزها....گوشه لپت هی یه چیز باشه وبخوری امتحان کن...

فک میکنم همه تو خونه های شیک و... ولی من....😞😞😞خونم چهارصد متره قدیمی بزرگ سه تا بخاری داره بکوب ...

خورد خورد کار کن و از جاهایی ک بیشتر تو چشم هست و بیشتر نیاز ب تمیزی داره شروع کن

قرار نیس تا عید همه رو تمیز کنی 

پرده بشور

دیوار با طی ماکارونی بکش

گردگیری حسابی و جارو

اگه وقت بیشتری داشتی کارای دیگه رو کن

و برو سراغ کابینت ها دونه دونه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
موقعه کار یه چیز بذار دم دستت بخور مثله نخودچی وکشمش...انجیر خشک....انواع مغزها....گوشه لپت هی یه چی ...

دقیقا همین کارارومیکنم بخدا شکلات.شربت درست میکنم کیکی چیزی میزارم رواپن.نمیدونم مشکلم ازچیه.خیلیم دکتر رفتم دیگع از شوهرم خجالت میکشم بگم ببر دکتر اینطوریم

دقیقا همین کارارومیکنم بخدا شکلات.شربت درست میکنم کیکی چیزی میزارم رواپن.نمیدونم مشکلم ازچیه.خیلیم د ...

چهل روزحدیث کسا بخون حتما مشکلت حل میشه شک نکن از خود حضرت زهرا بخاه مشکلتو حل کنه و هفتاد حمد به لیوان اب بخون وبخور 

انشالله خدا خودش کمکت میکنه

درشون بیار اونایی که تاریخ مصرفشون تموم شده یا از یه نمونه دو تا رو داری پرت کن بقیه رو هم بچین تو ی ...

مرسی عزیزم  همینکارو میکنم اما اخرشو نفهمیدم چیگفتی یعنی چون داروها رو بیرون ننداختی مریض شدن

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦