2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه شدم عزیزم پستتونو خوندم

من تو دفتر وکالت کار میکردم. و عین همین موضکع رو داشتیم. طرف به زنش گفته بود اگه از خونه نری میرم میگم که با چند نفر رابطه داشتی. و قبل از ازدواج با من هم باکره نبودی.. خلاصه این کار رو میکنه. و دادگاه ازش شاهد میخواد شاهدین میرن شهادت میدن.البته شاهدین دروغین. دادگاه متوجه میشه که دارن دروغ میگن چون حرفهاشون با اظهاراتشون یکی نبود. هم اونها رو محکوم کردن هم شوهره رو.براش حکم شلکق و زندان با جریمه ی نقدی بریده بودن. یادم نمیاد چندتا شلق بود. اما طرف اموده بود دفتر و شاخ و شونه میکشید. وکیله هم قاطی کرد گفت حالا که اینطوره کاری میکنم که شلاقت بیشتر بشه. یعنی باهاش کاری کرد که اون مرده به پای وکیله افتاد و بوسش میکرد که ترو خدا شلاق رو نزار بزنن. من طاقتشو ندارم. ولی وکیله باهاش لج کرد😃کاری کزد که شلاق بیشتر بخوره. اینقدر دلم خنک شد که نگو. اون هم خانمش کارمند بود و حقوقش دو برابر حقوق شوهره بود. یه به هم داشت

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
نه ... طبق قانون حضانت بچه اول با مادره ... در صورتی که عدم صلاحیت شما ثابت بشه طفل به پدر بزرگ میرس ...

اینو میدونم گلم الان من حضانت دارم و اون قیم هستش لی همش نگرانم ڪ با دوز ڪلڪ نتونه بچمو ازم بگیره😔 

خیلے دل نگرانم

الان مجردی ؟

اره   ی دختر افسرده ک مث  ی ماشین  کار میکنه و میخابه!  کل زندگیم شده نگاه کردن ب زندگی دیگران.  قایم کردن گذشتم    تنهایی های شبانم.   کل فامیل بخاطر تهمت هاشون با ما رفت و امد نمیکنن. میگن    تا نباشد چیزکی..... 

یعنی هیچ  کسو ندارم 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
من تو دفتر وکالت کار میکردم. و عین همین موضکع رو داشتیم. طرف به زنش گفته بود اگه از خونه نری میرم می ...

درسته چون مجازات حد قذف میخوره کسی که تهمت زنا مستقیما بزنه و بگه تو باچند نفر رابطه داشتی ..مجازاتشم طبق ماده 250 قانون مجازات 80 ضربه شلاقه 

تو "زندگیم" به هرچی خواستم نرسیدم ...میخوام به بهتراز اونابرسم ..ولی گاهی خاطره هابهم زخم میزنن..برام دعاکنین
درسته چون مجازات حد قذف میخوره کسی که تهمت زنا مستقیما بزنه و بگه تو باچند نفر رابطه داشتی ..مجازاتش ...

اگه ثابت بشه. و وکیلش حاذق باشه صد در صد شلاق میخوره

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
ضعف     ترس از حرفای مردم   ترس از خود شوهرم

منم ده سال پیش با پسرعمم ازدواج کردم و دو سال بعد جدا شدم

اونم همچین تهمتی زد، گفتم همه بدی هایی که کردی رو یه روز میبخشم اما این حرفت حسابش میمونه واسه پل صراط

دلم يك دوست ميخواهد كه بشود با او حرف زد و بعد پشيمان نشد.