2777
2789
خب مگه چیه ؟اتفاقا من مردای پزشک زیاد دیدم که از این مشکلات روانی دارن

عزیزم. من تو یه پست دیگه توضیح دادم چرا اینجوری گفتم. و توضیحات دی،ه ایی هم دادم بهشون. من نمیگم دروغ میگه چون نه میشناسمش و نه تو زندگیش هستم. و خدا رو شکر این عادت زشتی رو که بدون اینکه مطمئن بشم طرفم داره راست میگه یا دروغ و قضاوتش کنم رو ندارم

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید ڪ تو تاپیڪت دارم سوال شخصی میپرسم انشاالله ڪ تو هم مشڪلت حل شه دوست عزیز من همسرم فو ...

نه ... طبق قانون حضانت بچه اول با مادره ... در صورتی که عدم صلاحیت شما ثابت بشه طفل به پدر بزرگ میرسه 

تو "زندگیم" به هرچی خواستم نرسیدم ...میخوام به بهتراز اونابرسم ..ولی گاهی خاطره هابهم زخم میزنن..برام دعاکنین
بار اولش نیس پنج ساله   فقط  توهین و تحقیر میکنه   و  فحاشی

فقط یه سوال چرا 5 سال با وجود این همه توهین و تحقیر باهاش موندی وقتی که خودت از نظر مالی مستقل بودی چرا اینهمه تحقیرو تحمل کردی؟