2777
2789
خوشگلم شما که وکیلی باید طبق قانون صحبت بکنی واطلاعات صحیح بدی..اثبات با مدعی یه نه با این خانم.... ...

عزيزم اين ماده دلالت بر دوتا جرم داره نشر اكاذيب و افترا

افترا يني نسبت جرم دادن .عدم باكرگي در قانون جرم نيست كه نسبت دادنش افترا باشه افتزا مثلا به يكي بگي تو دزد كلاهبرداري جاعلي رشوه دادي و امثال اين جرايم .جرم دوم مستتر در ماده نشر اكاذيب هست كه اگه دقت كني از استارتر پرسيدم گواهي بكارت داري يا نه.وقتي شخص شكايت ميكنه اول بايد اصل باكرگي رو بتونه اثبات كنه تا نشر اكاذيب همسرشون قابل اثبات باشه .در ضمن در جرايم كيفري شاكي بايد ادله عليه متهم ارايه كنه چون اصل بر برائت هست نه مجرم بودن😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میترسم مرد باشی  بعد شوهرم تو دادگاه  ازینا استفاده کنه   از سایه خودمم میترسم ...

عزیزم من مرد نیستم چرا اینطور فکر میکنی ؟؟تا نتونی به کسی اعتماد کنی تنها می مونی و سخت میشه برات تا بتونی بهترین راه حل ها رو پیدا کنی من فقط قصد داشتم کمک ت کنم 

مرسی  از خدا میخام ب هر خواسته ای میخای برسی

استارتر عزیز

انشالله خدا خودش پشت و پناهت باشه

انشالله از جانب غیبم شده زندگیت روبراه بشه 

برات صلوات میفرستم

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

استارتر منم سوالي داشتي جوابتو ميدم ولي كلاااااا بازم توصيه دارم اقدام قضايي خاصي نكني فعلااا.مشكلت حاد نيست فقط شوهر پر رو و ادب نشده اي داري كه علتش اعتماد به نفس پايين خودته و اين تفكر اشتباه كه با هر شرايطي بايد بسازم موفق باشي

سلام عزیزم 

هیچ کدوم از ما توی زندگی شما نیستیم. و تنها داریم از یک بعد به قضیه نگاه میکنیم .

خودتون فکر کنید و به یک تصمیم برسید تمام ابعاد رو مورد سنجش قرار بدید .

1اینکه شوهر شما چرا چنین برخوردی انجام داده.

2در همه مواقع اینطور برخورد میکنند.

3همسرتون چه خوبی و چه بدی هایی داره و آیا بدی هاش از خوبیاش بیشتره ؟

4کودک چهارسالتون کجای قضیه ایستاده و اون چقدر مهمه .

ودر آخر با شناختی که از همسر و زندگی و خودتون دارید میخواید چه کار کنید (باهم در حضور بزرگ ترها حرف بزنید؟مشکلاتتونو باهم در میون بذارید؟مشاوره برید؟ و یا انقد مشکلاتتون حاده که طلاق بگیرید؟))

وقتی به تمام این  سوالات جواب دادید تصمیم بگیرید و درآخر بنظر من کار قشنگی نیست که خصوصی ترین پیام هارو در یک شبکه عمومی و با افرادی در میون میذارید که تنها از یک بعد به قضیه نگاه میکنند و ممکنه همین اتفاق باعث بشه مشاوره های غلط داده بشه البته این تنها نظر شخصی خودم هست و هرکسی مختار زندگی خودشه .

به امید اینکه بهترین تصمیمو بگیرید

نه    فقط منتظرم تقاص این دروغارو پس بده    چون تنها گواهم خداس   اوایل انق ...

عزیزم من جاری خاهرشوهرم بهش تهمت زدن اما نتونستن ثابت کنن حتی مادرشوهرش رو دوشب انداخت بازداشتگاه.به غلط کردم انداختشون الانم طلاق گرفته شوهرشم واسه مهریه زندانه همه چیز هم بهش تعلق گرفت.اینا تازه کلی شاهد داشتن برادرشوهرش گفته بود زنداداشم عاشقم شده حتی نامه ی عاشقانش هم داشت اما دختره همه رو انکار کرد و گفت این مال قبله 

خدای مهربون شکرت برای دخترم 

واقعا تاسف به این همسر حیف این همه عمری که گذاشتی براش 

واقعا شعور شخصیت نداره

خدا رئشکر که میایی بیرون 

حتما اعاده حیثیت کن بعد نفقه 

تو گوشی خودت و خانواده ت ضبط صدا نصب کن اگه زتگ زدن حرفی زدن صداشو ضبط کنی

اصلا درخواست طلاق نده چون مهر بهت تعلق نمیگیره. مهرتو اجرا بزار درخواست نفقه ادعای حیثت هروقتم ب ...

مهریه ربطی به درخواست طلاق نداره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
شما ک تو دادگاههایی  مردا اینطورین ؟ آخه خانواده شوهرم  طوری باهام رفتار میکنن انگار همه ا ...

عزیزم اصلاااااا وابدا همه مردها اینجوری نیستن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک