2777
2789
استارتر من وكيلم الان صرف اين پيامكا افترا نيست چون تهمت هرزگي نزده فقط ميگه باكره نبودي ا ...

عزیزم  گواهی نگرفتم    یعنی کتبی چیزی ندارم    ده روز بعد عروسی رفتم دکتر زنان  شفاهی گفت ک بکارتت سالمه   ولی گواهی ندارم        میخام اول برم درخواست حضانت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم    خیلی ام خوشگلم    ولی چه فایده

اعتماد به نفست صفره. خودتو محکم کن دختر خوب. تو حقوق داری. خیلی از زن ها که میبینی دارن با یک عوضی زندگی میکنن به خاطر اینه که مشکلات مالی دارن. تو دکتر هستی. یکم به خودت بیا. بچه هم بزرگ میشه. الان نمیتونی قبول کنی ولی کم کم میپذیری

اصلا درخواست طلاق نده چون مهر بهت تعلق نمیگیره. مهرتو اجرا بزار درخواست نفقه ادعای حیثت هروقتم ب ...

خانم محترم چرا شما از چيزي كه اطلاعي نداريد صحبت ميكنيد.من وكيل هستم الان خوندم نوشتي درخواست طلاق نده مهريه بهت تعلق نميگيره خندم گرفت والا   تمكين هم يه چيز دست پا شكسته اي شنيدياااا 

استارتر من وكيلم الان صرف اين پيامكا افترا نيست چون تهمت هرزگي نزده فقط ميگه باكره نبودي ا ...

شما ک تو دادگاههایی  مردا اینطورین ؟ آخه خانواده شوهرم  طوری باهام رفتار میکنن انگار همه اینا عادیه

واینستم اون بره اول ؟

حتماوايستا ااونبره طلاق.تو بري هيچي نمی تونی بگیری.چند روز ديه ميره تمکین ميده

تو قبلش برو شکایت کن.با همین اسمس بگو بيرونم  کرده.ننفقه نمیده.مهریه ههم بزار.اجرا.

درمورد طلاق هم  چیزی نگو

این اس ام اس ها تو دادگاه ب دردم میخوره ؟

خوب چی میگه شوهرت پس؟که تو جاده فلانی فلان کردم وچیزی نگفتی؟خون پریودی رو گذاشتی پای بکارت بنی چی؟مگه همیچین اتفاقی افتاده؟

تا خدا با من است زمانه با من است .