2777
2789

یکی از اقوام ما به زنش تهمت ناپاکی زد

یه روز خوش تو زندگیش ندیده بعد از طلاق دادن

واگذارشون کن به خدا

اما حقت رو هم بگیر حتما

در میان همه ی همهمه های دنیا قصد دارم زنی خوشبخت باشم 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی   چطور فهمیدی ؟

معلومه فقط تويي كه داري به زور و چنگ و دندون اين رابطه رو نگه ميداري.به نظرم ديگه وقت رها شدنه بمون خونه پدرت خودت و بچت ارامش بگيريد.اقدامي هم نكن بزار اون بره هرغلطي ميخاد بكنه اصن طلاق بده جهنم

اخي حتما از اين صحبتا قبلا هم كرده  اين حرفا هميشه جلو چشم ادم ميمونه  بعدن سختت ميشه وقتي نگاش ميكني همش يادت مياد.

استارتر ناراحت شدم واقعا شوهرت چه بی چشم و رو ........عزیزم تهمت و افترا تو قانون جرم محسوب میشه شلاق و زندان داره ازش شکایت کن بعدشم نفقه و مهریه و بعدشم اینکه از خونه بیرونت کرده همه رو دادگاه بررسی میکنه بعدشم دنبال طلاق باش 

این چند تا پیام واقعا بدرد میخوره؟ تو دادگاه که هزار تا راه فرار هست. با یک وکیل مشورت کن

چی بگم   توروخدا دعام کنید  اگه پدرمو برادرم  اس ام اسشو ببینن    دستشون ب خون هم میره