تنهاييي٠٢٢ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 109 عنوان هشتگرد فاز یک و دو خونه بخرم یا محمد شهر 216 بازدید | 26 پست میخوام یه خونه بخرم که نیاز به بازسازی نباشه کل پولم ۲۵۰۰ نمیدومم فاز یک و دو هشتگرد خوبه؟ مناسب زندگی هست خیابان هشت روشنه یا بابونه یا محمد شهر بهتره نظرسنجی هشتگرد یا محمد شهر محمد شهر همایون ویلا عالی فاز یک بهتره فاز دو بهتره هشتگرد بهتره ثبت خستم از همه نرسیدن ها دیروز | 07:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاييي٠٢٢ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 109 کسی هشتگرد کرج زندگی میکنه تو فاز یک یا دو؟؟ معیار مزایا معایبش چیه تورو خدا راهنماییم کنید خستم از همه نرسیدن ها
تنهاييي٠٢٢ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 109 خودت ساکن کجایی الان من اهواز خستم از همه نرسیدن ها
9373sety عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 56 هیچ کدوم بدرد نمیخوره .هشتگرد که اصلا امکانات نداره .خیابون میری انگار افغانستان.محمد شهرم همینطور امکانات نداره .
babayenoraaa عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 587 کسی هشتگرد کرج زندگی میکنه تو فاز یک یا دو؟؟ معیار مزایا معایبش چیه تورو خدا راهنماییم کنید از نظر من با اون پول داخل کرج سمت شاهین ویلا بخر.هشتگرد امکاناتش کمه
تنهاييي٠٢٢ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 109 من اهواز همه میگن نری پشیمون میشی دهاته امکانات نداره برمیگردی خستم از همه نرسیدن ها
تنهاييي٠٢٢ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 109 از نظر من با اون پول داخل کرج سمت شاهین ویلا بخر.هشتگرد امکاناتش کمه شاهین ویلا شنیدم خوبه.. محمد شهر کدام منطقش پایین شهر حساب میشه کدام سمت بالاشهر خستم از همه نرسیدن ها
9373sety عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 56 همه میگن نری پشیمون میشی دهاته امکانات نداره برمیگردی نه امکانات تو کرج عالیه .بستگی داره کجا بری
babayenoraaa عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 587 من اهواز اهان.نه.اونحا ها نخر.بیا کرج.بیا سمت شاهین ویلا.اونجا تو خیابون اصلی شاهین ویلا پر املاکیه.ازشون بپرس.من خودمم اونجا خریدم.داخل کرج امکاناتش زیاده.اگه هشتگرد گرون شه اینجاها دوبرابر گرون میشه
bahariii۱۹۹۴ عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 11014 کسی هشتگرد کرج زندگی میکنه تو فاز یک یا دو؟؟ معیار مزایا معایبش چیه تورو خدا راهنماییم کنید نخریااا اصلا جای خوبی نیست من اونجا خونه داشتم ی مدتم زندگی کردام اصلا هشتگردم خوب نیست چه برسه شهرجدید هشتگرد
bahariii۱۹۹۴ عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 11014 شاهین ویلا شنیدم خوبه.. محمد شهر کدام منطقش پایین شهر حساب میشه کدام سمت بالاشهر بستگی ب پولت داره خونه قولنامه ای نخریااااا اینجا کلاهبردارزیاده منظورم کرجه فقط سند تک برگ
babayenoraaa عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 587 شاهین ویلا شنیدم خوبه.. محمد شهر کدام منطقش پایین شهر حساب میشه کدام سمت بالاشهر محمد شهر پایینه اتوبانه.اونجا دوره .تو کرج محمود آباد نوک کرجه.پایینش باغستان پایینش شاهین ویلاس