2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر کسی دیدم بدی کرده خدا بهتر بهش داده از هر لحاظ

بمن بدتر از این خانم تهمت زدن ولی بابام گف  تو ک نیستی   منم نمیزارم. دخترم  بیافته تو دادگاه بخاطر یه نامرد صد تا نامرد دیگ  قضاوتش کنن.  سپردم ب خدا ولی  خدا از من ی  افسرده ساخت از اون    ک   قبل ازدواج من قرص اعصاب مصرف میکرد   ی ادم شاد....     عدالت خدارم دیدیم

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
استارتر من وكيلم الان صرف اين پيامكا افترا نيست چون تهمت هرزگي نزده فقط ميگه باكره نبودي ا ...

خوشگلم شما که وکیلی باید طبق قانون صحبت بکنی واطلاعات صحیح بدی..اثبات با مدعی یه نه با این خانم.... شوهرشون ادعا کردن این خانم باکره نبوده پس شوهرش باید اثبات کنه ...

طبق ماده 697 قانون مجازات اسلامی 1392 در مورد افترا:

هر كس به وسيله اوراق چاپي يا خطي يا به وسيله درج در روزنامه و جرائد يا نطق در مجامع يا به هر وسيله ديگر به كسي امري را‌صريحاً نسبت دهد يا آن‌ها را منتشر نمايد كه مطابق قانون آن امر جرم محسوب مي‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نمايد جز در مواردي كه‌موجب حد است به يك ماه تا يك سال حبس و تا (74) ضربه شلاق و يا يكي از آن‌ها حسب مورد محكوم خواهد شد.

از طرفی همسر شما با این حرف شمارو لعان کرده ..

تو "زندگیم" به هرچی خواستم نرسیدم ...میخوام به بهتراز اونابرسم ..ولی گاهی خاطره هابهم زخم میزنن..برام دعاکنین
خیلی ازش میترسم

اونم دقیقا این نقطه ضعفتو میدونه میدونه که ازش میترسی و احتمالا هیچ کاری نمیکنی یبار بهش نشون بده که نمیترسی و تا اخرش میری مردا کافیه بفهمن که نقطه ضعفت کجاست از همون نقطه سعی میکنن بهت ضربه بزنن

از خدا فقط یه چیز میخام  اونم اینه ک امشب حال هیچکس مثل من نباشه

بمیرم برا دلت خیلی با  حرفات گریه کردم انگار منی..... 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
به خدای بزرگ  به الله دروغ نمیگم    مگه شخصیت آدما ب تحصیلاته ؟

نه عزیزم. من منظورم این نبود که دروغ میگی. من واقعا شوکه شدم. شما یه پزشکی یعنی این قدرت رو داری که پستقل زندگی کنی. و پیش یه ادم روانپریش زندگی نکنی. و اینقدر سواد داری. که بدونی باید بری پیش یه وکیل و با اون مشورت کنی. اینجا اکثرا سواد قضایی ندارن. همه از زوی تجربیات خودشون حرف میزنن. و شاید یکی دوتا گیرن بیاد که سواد قضایی داشته باشن. شما اول برو پیش یه وکیل مشورت کن. بعد میتونی بری شکایت کنی و حضانت بچه اتو بگیری. قانونا بچه تا سن بلوغ پیش مادر میمونه. بعد برو برای مهریه شکایت کن. ولی بهش نگو بزار نامه دادگاه به دستش برسه. تا اگه خواست اموالشو به نام کسی دیگه بکنه دادگاه جلوشو بگیره و برای تهمت زدن میتونی اعاده ی حیثیت کنی. البته اون اس ام اس رو نمیدونم بعنوان تهمت قبول میکنن یا نه. ولی اگه ثابت بشه که تهمت بهت زده شلاق و جریمه ی نقدی یا زندان رو شاخشه. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
بمن بدتر از این خانم تهمت زدن ولی بابام گف  تو ک نیستی   منم نمیزارم. دخترم  بیافته ت ...

منم هر وقت صداش زدم نشنید. گفتم این مشکل حل کن کمکم کن یک مشکل دیگه داد بهم. نمیدونم چی بگم. درد و دل هم. کنی میگن کفر میگی