2777
2789
عنوان

😭😭😭باشوهرم قهرم. مادرشوهرم پروفایلش نفرین گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برات از ته دلم دعا کردم انشاالله برمیگردی سر زندگیت ولی ی نصیحت خواهرانه

ولی‌ اگ واقعا قصدت طلاق نیست دیگ اصلا از خونت بیرون نرو 

زمانی برو  ک واقعا میخوای جدا بشی در غیر اینصورت رفتنت چیزی رو درس نمیکنه 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

اشتباه كردى رفته خونه بابات عزيزم خونه ى تو خونه ايه كه توش با شوهرت زندگى مى كنى و مشكلات بايد بين ...

مامانم‌ و‌واسطه کردم زنگ بزنه.  به مامانم گفته بود نمیام دنبالش.  من کجا برم خودمو نمیخوام کوچیک کنم 😭😭😭😭 آخه حرف زور بهم زد دوباره برم بگم حق با تو بود

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
واسه حل شدن مشکلت صلوات فرستادم عزیزم 🌷

ممنونم‌عزیزم خیر ببینی ان‌شاالله😢

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
خودم زورم اومد بدبختی من طاقتم کمه. نتونستم طاقت بیارم

حالا توام نمیرفتی قهر...اگه نیاد دنبالت چی

خودت برگزدی ک بدتره

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
عزیزم برات از ته دلم دعا کردم انشاالله برمیگردی سر زندگیت ولی ی نصیحت خواهرانه ولی‌ اگ واقعا قصدت ط ...

درسته عزیزم‌خیلی زیاد پشیمونم خانواده‌مم ناراحت کردم با کارم خیلی از دست خودم ناراحتم واقعا درمونده شدم😔

حالا توام نمیرفتی قهر...اگه نیاد دنبالت چی خودت برگزدی ک بدتره

عصبی بودم تو‌عصبانیت تصمیم گرفتم خیلی پشیمونم

عزیزم آیه ی عسی الله ...سوره یاسین بخون برای جلب محبت خوبه تو نتم سرچ کن دعای مهر و محبت بین زن و شوهر بخون تأثیر داره

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
درسته عزیزم‌خیلی زیاد پشیمونم خانواده‌مم ناراحت کردم با کارم خیلی از دست خودم ناراحتم واقعا درمونده ...

دیگ کاریه ک شده 

یکم صبور باش دیگ پیامی نده بهش بزار خودش بیاد یکم صبر کن نیومد یکیو واسطه کن ک اشتی تون بده ولی نگه از طرف توعه اونوقت هم اشتی میکنی میری سر خونه زندگیت همم غرورت سرجاش میمونه😘

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

عزیزم اهل ذکر گفتن هستی؟؟ اگه هستی بگو یه ذکر مجرب بگم رد خور نداره مشکلت حل میشه گلم

اره عزیزم صلوات یا ودود گفتم از خدا میخوام کمکم کنه.   ذکرو بگو عزیزم حتما میگم. ممنونم ازت

عصبی بودم تو‌عصبانیت تصمیم گرفتم خیلی پشیمونم

قهر واسه زمانیه که اولا حق با تو باشه ثانیا اونقدر قوی و مصمم باشی که واست مهمم نباشه که چی میشه بعدش...

حالام اشکال نداره بهش فرصت بده اعصابش خرابه شاید....بعد زنگ بزن یه قرار بزار بیرون بگو بیاصحبت کنیم و از این حرفا

وقتیم رفتی ته اونقدر شرمتده باش و پشیمون که طرف دور برداره و دستتو بخونه نه اونقدر مغرور که بدتر دعوا کش بیاد

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌
هیچ وقت خونتونو ترک نکنید مگر واسه طلاق لطفاااا😕

😭😭😭 خیلی پشیمونم.  ازش خبرندارم نمیدونم‌چیکار میکنه.  میترسم خیانت کنه  استرس تمام وجودم و‌گرفته توروخدا واسم دعاکنید کارمون به طلاق نکشه و آشتی کنیم