سلام. خیلی حالم بده با شوهرم قهرم ۱۰روزه اومدم خونه بابام ولی نیومد دنبالم. بحثمون سر زورگویی هاش بود. اعصابمو خورد کرد گفتم میرم خونه بابام گفت برو. بعد چند روز پیام فرستادم که تکلیفمو روشن کنه و تهدیدش کردم به طلاق اما جوابمو نداد. دوباره پیام دادم چندبار دریغ از یه. جواب. تالا اینطوری نشده بودبینمون حالم خیلی بده تا حالا اینقدر از هم دور نبودیم. اما ان اواخر زیاد بحث میکردیم من طاقت طلاق ندارم حالم خیلی بده حرف نمیزنه رفته رو اعصابمب نمیدونم چیکارکنم از دستش از اونطرف مادرشوهرم پروفایلشو آه ونفرین گذاشته واسه من بعد خودشو جاریمو هم گذاشته. خیلی دلم گرفته مادرشوهرم برام مهم نیست شوهرمو چیکارکنم بیاد دنبالم یا آشتی کنیم دارم دق میکنم😭😭😭😭توروخدا دعاکنید مشکلمون حل شه آشتی کنیم خیلی پشیمونم اومدم😭😭😭😭😭
لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
به نیت آشتی بین اول تمام زن و شوهرهای مسلمون بعدش خودت و شوهرت روزی هزار مرتبه ذکر یاودود رو تکرار کن اصلا رد خور نداره دل شوهرت نرم میشه و به سمتت برمیگرده
" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آیه عسی الله کدومه؟ سوره یس رو تو همین سایت چله برداشتیم میخونیم.
من اول آیه رو گفتم نمیدونم آیه ی چندم سوره یاسینه ولی خوبه
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii