2777
2789
عنوان

😭😭😭باشوهرم قهرم. مادرشوهرم پروفایلش نفرین گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 57 پست

به نیت آشتی بین اول تمام زن و شوهرهای مسلمون بعدش خودت و شوهرت روزی هزار مرتبه ذکر یاودود رو تکرار کن اصلا رد خور نداره دل شوهرت نرم میشه و به سمتت برمیگرده

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
قهر واسه زمانیه که اولا حق با تو باشه ثانیا اونقدر قوی و مصمم باشی که واست مهمم نباشه که چی میشه بعد ...

مرسی دوست خوبم

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نیت آشتی بین اول تمام زن و شوهرهای مسلمون بعدش خودت و شوهرت روزی هزار مرتبه ذکر یاودود رو تکرار ک ...

اتفاقا هروقت قهرمیشدیم این ذکرو هزارویک مرتبه میگفتم سریع آشتی میشدیم.  این سری یه بار گفتم ولی نشد😭 واقعا ذکرش مجربه از امشب باز میگم. ممنونم. 

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺
دیگ کاریه ک شده  یکم صبور باش دیگ پیامی نده بهش بزار خودش بیاد یکم صبر کن نیومد یکیو واسطه کن ...

مرسی عزیزم واسم دعا کن😔

عزیزم آیه ی عسی الله ...سوره یاسین بخون برای جلب محبت خوبه تو نتم سرچ کن دعای مهر و محبت بین زن و شو ...

آیه عسی الله کدومه؟ سوره یس رو تو همین سایت چله برداشتیم میخونیم. 

عزیز دلم صبر کن / ایشالا میری سر زندگیت / برات صلوات فرستادم خواهری❤

مرسی مهربون ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😭❤️

مادر شوهرت چه بچست بزرگی که این باشه وای به حال بچه هاش😏

تازه جاری دار شدم خیلی جوگیرشده چون جاریم خیلی قربون صدقه ش میره.  من اهل این خودشیرینی ها نیستم. همیشه خودم بودم ولی اون عزیزه انگار

اتفاقا هروقت قهرمیشدیم این ذکرو هزارویک مرتبه میگفتم سریع آشتی میشدیم.  این سری یه بار گفتم ولی ...

هرشب بگو

اصلا امکان نداره دلش نرم نشه

خیییییییلی مجربه

من که شخصا خیلی جواب گرفتم

توکلت بخدا باشه انشالله که برمیگرده

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
آیه عسی الله کدومه؟ سوره یس رو تو همین سایت چله برداشتیم میخونیم. 

من اول آیه رو گفتم نمیدونم آیه ی چندم سوره یاسینه ولی خوبه 

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
انشالله مشکلت هر چه زودتر حل شه  منم کاری از دستم بر نمیاد جز دعا و صلوات برات  ولی ایند ...

مرسی عزیزم.  دیگه نمیرم خیلی اشتباه کردم.  دعا کن آشتی کنیم خیلی نگرانم شوهرم تنه‌ها مونده تو خونه دلم هزار راه رفته😔

من اول آیه رو گفتم نمیدونم آیه ی چندم سوره یاسینه ولی خوبه 

مرسی عزیزم میزنم‌تو گوگل میبینم❤️

مرسی عزیزم میزنم‌تو گوگل میبینم❤️

خاهش گلم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii